2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 79 پست
ادما بنظرم خیلی زود خودشونو رو میکنن.. تو اون سه سال نفهمیدی چجوریع؟؟؟

نمیدونم

شاید چون دور بودیم و روابطمون محدود ب تلفن بود

من ب این چیزا حتی فکر هم نمی کردم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
خود کرده را تدبیر نیست  خودت دیدی و خانوادت زیر پا گذاشتی تا بهش برسب به نظرم دیگه حرفی نیستی م ...

اره دوست خوبم

خودم کردم

برا دشمنم هم ارزوی این اتفاقاتو ندارم😑

دعا کنید خدا کمکم کنه

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زندگی مشترک جای رابین هود بازی نیست مگه تو خدایی پیغمبری فرشته نجاتی دکتری روانشناسی پس دوران نامزدی ...

شاید درست متن رو نخوندید

یک سال بود ک زندگیم گل و بلبل بود

تنها جای خالی تو زندگیمون ، جای خالی یه بچه بود

آره کاش زنش نمیشدم و حسرت زندگی باهاش تو دلم میموند

حالا سر خودت هر چی اوردوموندی بگذریم...اینکه پدرت رو زد و پاش موندی !!!!!!!!!شرم اوره.شایدم تقاص همونه.برات متاسفم اعصابم خرد شد.میرم بیرون تایپک نمی تونم بخونم

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

ما انسانیم

دارای عقل و هوش و منطق و فکر و اختیار و انتخاب

ازشون استفاده نمیکنیم بعد میشینیم میگیم خدا چرا با من اینجوری میکنه😐

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
عزیزم بارداره برای زندگیش تلاش کرده درست نیست اینجوری بهش بگیم

ممنونم

یک نفر متوجه شد ک من دوس داشتم تا اخرین حد تلاش کنم

بسازم

خراب کردنو ک همه بلدن

ولی شکست خوردم😑

دوباره کمکش کن عزیزم برات صلوات فرساتادم💙💚💚💛💚💚💛💛💞💕💖

ممنونم عزیزم

شاید یکی دو تا کامنت مثل کامنت شما ک منو خودکرده ی بی تدبیر نمیدونن یک لحظه لبخند رو جای اشکام گذاشتن

ممنونم❤ ان شا الله ب هرچی ک میخواین برسین

ممنونم یک نفر متوجه شد ک من دوس داشتم تا اخرین حد تلاش کنم بسازم خراب کردنو ک همه بلدن ولی شکست ...

عزیزم مطمئن باش اگه تلاش نمیکردی 

تا آخر عمر حسرت میخوردی

ولی الان مطمئنی تو چیزی کم نذاشتی

الان فعلا که بارداری سعی کن از بارداریت لذت ببری

با پسرت حرف بزن براش لالایی بخون

اون متوجه میشه الان عزیزم😚

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

واقعا همه اینارو دیدی و باردار شدی؟؟؟یعنی خودت هیچ حاضر شدی ی انسان دیگه رو تباه کنی؟؟؟هرگز بارداری ...

درست نخوندید

گفتم ک یک سال بود سده بود عین فرشته ها

انقدر خوب بود ک صبحا وقتی میرف سر کار دپرس میشدم

چیزی کم نداشتم

حتی یه بحث ساده هم نداشتیم

همش خوشی بود و خوشی

شما باشی بچه نمیاری؟

عزیزم خودت رو تحقیر نکن!!تو مشکلی نداری اگرم مشکلی باشه این ک نخواستی حقیقت رو بپذیری یادت باشه اد ...

نه اعتیاد نداره

از پدرم همیشه شرمگینم 

کاش این بلا هارو سر خونوادم نمیاوردم

تونسته بودی تغییرش بدی ؟ چی شد دوباره بد شد؟

اره

یک سال بود مثل ماه شده بود

گاهی ب خودم حسودیم میشد ک انقد توانایی دارم! 

ولی از سه چهار ماه پیش یکم برگش ب حالتای قبلیش و دوهفتس کلا شده همون بیشرفی ک بود

اصلا نميتونم درك كنم چطور بابات رو كتك زده ولي همچنان عاشقش بودي ؟؟؟!! همچنان فكر كردي ميتوني تغييرش بدي؟؟

خدا رو مقصر ندون خدا به آدم عقل و اراده داده كه تصميم بگيره.

بعد يه چيز ديگه بعد اينهمه كارايي كه كرده تازه داري به جدايي فكر ميكني؟؟؟

تو ديگه يا خيلي عاشقي يا خيلي صبور ...

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

الهی خدا برات درست کنه چقدربده عاشق باشی ولی دربدترین شرایط.بهترینها روبرات ارزومندم

ممنونم از ارزوی قشنگت

خدا ب شما هم هرچی ک میخواین بده❤