2821
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 79 پست
خدا تقاصشو میده  دنیا دار مکافاته

خدا، خدای آدم بداست

کاریشون نداره، فقط نگاه میکنه😑

خدا چطوری از اون بالا نگام میکرد وقتی شوهرم داش ب خودم و جد و ابادم فحشای ناموسی میداد و مشت زد رو سرم

چطوری نشست نگاه کرد وقتی با این حالم داشتم میلرزیدم؟

شایدم خدا تقاص پس میگیره، ولی ن از اون، از منی ک تو دوران جاهلیتم دل یکی رو شکوندم و الان این تقاص کارمه

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پای همچین درخت خر زهره ای  هر آبی هرز بوده دوست من از این به بعدم هرزه دیگه خوددانی

میخوام جدا شم.

هفته بعد وقت مشاوره دارم

احتمالا خود مشاور بهم پیشنهاد جدایی بده😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
هیچ وقت آرزوی مرگ واسه کسی نکنین😢 ان شاء الله بحق چهارده معصوم مشکلتون حل بشه

ممنونم

ان شا الله❤

الان همه میان میگن چرا باردار شدی 😦😦😦😦

😑

فكر كنم جدايي واسه همچين مواقعيه😕 

خودمم همین فکرو دارم

وقت مشاوره گرفتم 

احتمالا خودش با این وضعم بگه جدا شو😏

خدا، خدای آدم بداست کاریشون نداره، فقط نگاه میکنه😑 خدا چطوری از اون بالا نگام میکرد وقتی شوهرم دا ...

قربون خدا برم که انقدر صبوره!

من نمیدونم اگه خدا نبود اشتباهاتمون و حماقت هامون رو میخواستیم گردن کی بندازیم!!!!!

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
عزیزم ذات آدم ها رو نمیشه عوض کرد؛شما در حقیقت در خودت ظلم کردی فقط همین!

اره 

من عاشق یه اشتباه شدم

حیفه دلم ک از بین بردمش