2821
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 79 پست

من نه خواهر و برادری دارم ن دوستی دارم ک روم بشه اینارو بهش بگم

بیچاره پسرم ک نیومده مجبوره بشه سنگ صبوره غصه های مادرش

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
🙂🙂خوبی که ازحدبگذردنادان خیال بدکند

این مثل رو چند روزه دارم جلو آینه ب خودم میگم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلى اشتباه كردى و اشتباه رفتى

آره

کاش زنش نمیشدم و حسرت زندگی باهاش تو دلم میموند

زندگی مشترک جای رابین هود بازی نیست مگه تو خدایی پیغمبری فرشته نجاتی دکتری روانشناسی پس دوران نامزدی مال چیه که تازه یه پسر هم بااین شرایط زاییدی

خدایا پناه میبرم به خودت

خود ریده را تعبیر نیس..این دیگه واقعا خیلی اشتباه کرده البته ببخشیدا استاتر عزیز

عزیزم بارداره

برای زندگیش تلاش کرده

درست نیست اینجوری بهش بگیم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

مشکل ما اینه ک فکر میکنیم فرشته نجاتیم و میتونیم مردا رو نجات بدیم براتون صلوات فرستادم

اره عزیزم شاید اشتباهم این بوده😑 

ولی تو این یک سال انقدر تغییراتش زیاد بود ک دوستاش بهم میگفتن تو معجزه ای! چطوری انقد عوضش کردی؟

حالا میفهمم من معجزه نیستم، من هیچی نیستم😑 من فقط توهم فرشته بودن داشتم

گاهی وقتا روی یک چیزی وقت میذاری که ارزش وقت گذاشتن نداره ولی خب چه میشه کرد

من چهار سال وقت گذاشتم ک اب در هاون بکوبم😑

اره عزیزم شاید اشتباهم این بوده😑  ولی تو این یک سال انقدر تغییراتش زیاد بود ک دوستاش بهم میگف ...

عزیزم خودت رو تحقیر نکن!!تو مشکلی نداری

اگرم مشکلی باشه این ک نخواستی حقیقت رو بپذیری

یادت باشه ادما بازیگرای خیلی خوبی هستن

با روانشناس صحبت کن

اعتیاد نداره؟!؟!

برو از پدرتم حلالیت بطلب هیچکس به اندازه پدر ادم عزیز و باارزش نیست