2777
2789
عنوان

كي حامله بشم

119 بازدید | 7 پست

سلام بجه ها من افسردكي خفيف تا متوسط دارم  رفتم دكتر بهم اس سيتا و الانزاپین داده بعدش گفت حداقل باید ۹ ماه دارو بخوری .بهش گفتم من میتونم حامله بشم گفت این داروها ضرری نداره حالا من الان که شرایطم زیاد خوب نیست البته زیاد  بدم نیست به نظرتون کی حامله بشم ؟وقتی قرص اثر کرد و حالم کاملا خوب شد (البته اگه بشه ) مثلا دو ماه دیگه حامله بشم خوبه یا نه ؟ بعد قرصم بخورم همینجوری.خواهشا نگین تا یک سال صبر کن چون تنهایی دیگه حوصلمو سر برده تو شهر غریبم 

تا کاملا خوب نشدی بچه نیار

چون بعد از زایمان و حینش هم افسردگی میاد سراغت ، هورمونات میریزه ب هم و حساس تر میشی 

بعد زایمانم ک اکثر زنای ایرانی ی دوره ی افسردگیو دارن

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کاملا خوب نشدی بچه نیار چون بعد از زایمان و حینش هم افسردگی میاد سراغت ، هورمونات میریزه ب هم و ...

اخه دارم دارو میخورم کم کم حس می‌کنم دارم بهتر میشم 

اخه دارم دارو میخورم کم کم حس می‌کنم دارم بهتر میشم 

خداروشکر 

گلم ب نظرم باز با دکترت مشورت کن

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
اخه من دو سال شده ازدواج کردم خانواده شوهرم همش بهم گیر میدم بخدا دارم دیوانه میشم از طرفی نمی‌تونمم ...

٢ سال كه خيلي نيست بابا چرا انقدر هولي دختر 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار