2777
2789

من پسرم اکثر کلمه ها رو تکرار میکنه ولی به کار نمیبره موقع حرف زدن فقط ایما اشاره حتی آبونمیگه سه سال و چهار ماهشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فهمش خوبه؟ 

داره کاردرمانی میره خیلی بهتر شده اوایل خوب بود بخاطر صرع اینطوری شده دکتر گفته به مرور خوب میشه فقط باید کاردرمانی و گفتار درمانی بره

شک به اوتیسم نداری؟تکرار طوطی وار کلمات از علایم اوتیسمه ها 

چرا گفتن شبه اتیسمه نمیدونم خیلی ناراحتم خدا کنه درمانی براشون پیدا کنن

[QUOTE=75410864]حتما درکشون خوبه؟ [/QUOTE]

آره گلم دركش خوبه.ولي جوري رفتار ميكنه كه من حس ميكنم متوجه ام نميشه اما تو رفتارش ميفهمم كه متوجه هست ولي حرف نميتونه بزنه و يه كلمه هم كه ميگه كلي خودش ذوق ميكنه

یه روز خوب میاد

وای پسر منم دوسال سه ماهشه ...تازه تازه کلمه میگه....مامان بابا دردر ابا عمو عمه عزیزی ...ولی میوه هارو میشناسه میپرسم قشنگ نشون میده‌.اعضای بدن هم همینطور....هرکاری ام میگم انجام میده..میگم برو از تو کشو دفتر خودکار بیار میاره....پس منم یعنی خدای نکرده مشکل داره

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

راستی میخواد چیزی رو واسم توضیح بده مثلا چون بلد نیست جمله بندی کنه..هی میگه مامانی مامانی مامانی..بعد با دست و شکل انجام اون چیزی که اتفاق افتاده مثلا میفهمونه

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏