2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش بزور حرف بکش،یادش بده جملات کوتاه بگه 

الان دارم تشویق میکنم حرف بزنه...یه کلمه که میگه منم کلمه بعدی رو میگم....مثلا اون میگه من منم میگم عزیزی..بعد بهش میگم شما(تو کی هستی)میگه من بعدش من میگم عزیزی..اونم میگه من عزیزی...اینم امشب کار کردم 

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

بجه هاتون تازه زبون باز کردن؟ تروخدا جواب منم بدید پسر من از ۶ ماهگی چندتا کلمه میگه بابا مامان ددر بده بیا در همین حد ۱۸ ماهشه گاهی وقتا فراموش میکنه کلماتو بعد یه مدت میگه مثلا الان آله یا همون خاله رو نمیگه یا عمه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
امنیوسنتز و اینا که نرفتی بدی ؟

نه نرفتم بعدم اتیسم تو هیچ تستی نشون نمیده چون یک اختلال  تو عملکرد مغزه بعدم خانواده همسر من یه صرع ارثی دارن که من بعدا فهمیدم و علایمش انقدر شبیه اتیسمه که با اتیسم اشتباه گرفته میشه بعدم پسر من مشکل هوشی نداره و آموزش پذیره ولی فوق العاده شیطون و کنجکاوه همینش منو خسته کرده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

درضمن خانواده همسر من تاخیر کلامی داشتن بچه هاشون مثلا یکیشون پنج سالگی زبون باز کرده فقط امیدوارم بچه من تاخیر کلامی باشه و اتیسم نباشه هنوز امیدمو از دست ندادم چون درک و فهمش داره روز بروز بهتر میشه

بچه هاتون خوب شدن چیکارا کردین لطفا کمکم کنید پسر منم اپراکسی داره 

سلام عزیزم پسز من الان شش ساله س و همون یه ذره کلامم که داشت از دست داده حتما به یه گفتاردرمان خوب مراجعه کن اشتباه منو نکن