2777
2789

اپراکسی در کودکان انواع مختلف داره. درمان اپراکسی در کودکان ممکنه به شیوه های متنوع دنبال بشه اما چیزی که در این زمینه خیلی اهمیت داره، مرجعه به یه کاردرمانگر کاربلد در این زمینه است. بهتون پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات بیشر در رابطه با اختلالات یادگیری کودکان علی الخصوص در دوران مدرسه به سایت دکتر وحید بیاتی سر بزنید. 

https://drvbayati.ir/

سلام عزیزم پسز من الان شش ساله س و همون یه ذره کلامم که داشت از دست داده حتما به یه گفتاردرمان خوب م ...

سلام ببخشید پسرتون اوپراکسی دارن؟ اخه به پسرمنم احتمال دادن که داشته باشه خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم پسز من الان شش ساله س و همون یه ذره کلامم که داشت از دست داده حتما به یه گفتاردرمان خوب م ...

پسر منم 6 سالشه کلامشو ازدست داده. چکار کنم. گفتاردرمان میبرم فایده ای نداره

پسرتون خوب شد

پسر منم 6 سالشه کلامشو ازدست داده. چکار کنم. گفتاردرمان میبرم فایده ای نداره پسرتون خوب شد

سلام عزیزم نه متاسفانه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
انشاالله که یه روزی بچه هامون مثل بلبل صحبت کنند   . یک کلمه هم نمیگه؟؟ دکترا چی تشخیص دادند؟ ...

انشالله پسر من اتیسمه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
پسر منم 6 سالشه کلامشو ازدست داده. چکار کنم. گفتاردرمان میبرم فایده ای ندارهپسرتون خوب شد

سلام دوست عزیز، پسرتون الان حرف میزنه؟ چطور تشخیص اپراکسی دادن براش؟ پسر ۴ سال و نیمه من هم حرف نمیزنه میبرم گفتار درمانی ولی داخل خونه همکاری نمیکنه و زیاد کلا تغییری نکرده ، شما هم میبرید؟ دکتر بردید ؟