۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 عنوان بارداری 100 بازدید | 5 پست سلام ب خانومای عزیز من اولین بارداریمه و در هفته ۷ هستم من زیر دلم سمت چپ چند روزه ی کوچولو درد میکنه گاهی پهلو سمت چپم هم درد میگیره (فقط سمت چپ) و دو سه روزه ترشح زرد کمرنگ (کرمی رنگ) بدون بو و سوزش و خارش دارم چرا اینجوری شدم؟ 1397/09/04 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3762 طبیعی هست استراحت کن سنگین بلند نکن پله بالاپایین نکنغذای محرک نخوررابطه هم زیاد نداشته باشیداگه ترشح تیره شد بد بو یا باسوزش برو دکتر برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5109 منم تا سه ماه اول سمت چپم همیشه درد میکرد طبیعیه ترشح زرد هم یعنی عفونت داری مطمئنن اب کم میخوری لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕
۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 منم تا سه ماه اول سمت چپم همیشه درد میکرد طبیعیه ترشح زرد هم یعنی عفونت داری مطمئنن اب کم میخ ... زرد نیست بیشتر کرمی رنگه نوشیدنی و آب زیاد میخورم اتفاقا
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5109 زرد نیست بیشتر کرمی رنگه نوشیدنی و آب زیاد میخورم اتفاقا اصلا از لک ها نترس من از روز اول تا الان همه جور لکی دیدم این سری رفتی دکتر ببین چی میگهاما از درد سمت چپت نترس مطمئنن سرش سمت چپ واسه شما فکر کنم بچه ت هم دختره لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕