2777
2789
عنوان

دوقلو ها آسمانی شدن... 😢😢😢😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 48 پست
هیچوقت بابت هیییچی از خدا طلبکار نبودم  حتی وقتی آبجیم سه تا پشت هم سقط کرد  میگفتم خدای ...

عزیزم هر چی حکمتش باشه همون خوبه..منم 20ساله منتظرم خیلی تاحالا دکتر رفتم.فقط گفتن تخمک اهدایی باورت میشه تاحالا چند تا خانم بردم واسه آزمایش که بهم تخمک بدن یهو وسط راه پشیمون میشدن دیگه نمیومدن..خیلی ضد حال میخوردیم چندبار این بلا سرمون اومد.دیگه الان دوسه ساله اصلا طرف دکتر نرفتم..میگم اگه خدا خواست خودش میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امتحانه عزیزم.منم بچه اولمو ۳۵ هفته از دست دادم عاشقش بودم وقتی گفتن قلبش وایساده باورم نمیشد خیلی د ...

آدم تا یه حدی تحمل داره. چقدر بگم امتحانه؟ چقدر بگم حکمته؟ مگه من پیامبرم که بخوام چند سال آزمایش بشم؟ مگه من چی ازش خواستم؟!!!

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

حکمت خدا رو نمیفهمم آخه... 

شهریور عروسی دختر عمم بود 4ماهه حامله بود... تو فامیل ما حامله شدن تو عقد فاجعه... 

تو راه تالار ماشین عروس تصادف کرد شوهر خواهرشدهرش همونجا مرد 

عروس و داماد و خواهر شوهره داغون شدن 

دختر عمم میگف خدا کنه بچمم مرده باشه آبروم نره 

سونو کردن گفتن لچه ساااالمه سالم

تکون نخورده 

یه مو از سرش کم نشده 

جوون ب اون رعنایی رفت جنین 4 ماهه موند.... 

اون ک نمیخاست بمونه موند 

این ک بند  بند وجودش سلول سلول تنش میرف برا دوقلوهاش اینطوری شد.... 

خدایا یه امشبو بیا زمین بگو حکمتت چی بود اخهههه

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

بچه ها قسم. تون میدم ب هر عزیزی ک میپرستین تو این روز عید تو دل بارون خدا رو قسم بدین ب بهترین هاش خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه دختردایی منم کنار بقیه... 

فقط این بار طبیعی و هر چ زودتر... 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

وای، مو ب تنم سیخ شد. بمیرم براش

چقدررررر سخت، هیچکس نمیتونه اون مادرو درک کنه الان

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

خدایا خو من الان زنگ بزنم بهش چی بگم آخه... 

اصن چطوری حرف بزنم.... 

انگار همین دیروز بود پشت تلفن از شدت خوشحالی دوتایی غش غش میخندیدیم و اشک از چشمامون میومد....