2777
2789
عنوان

دوقلو ها آسمانی شدن... 😢😢😢😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 48 پست

واقعا متاسف شدم

میدونی گاهی وقتا خیلی تعجب میکنم. از خدا تعجب میکنم. همه چیو میتونم درک کنم جز این کارش که امیدوارت میکنه و لحظه های آخر همه چیو ازت میگیره تو میمونی و یه دنیا حسرت.

سوالم ازش اینه: چرا از اول امیدوار میکنی؟؟؟؟

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

اینکه سقط اونم تو پنج ماهگی سخته خیلیم سخته ولی اخه بچه دار نشدن بخدا اونقرا هم مشکل بزرگی نیست که انقدر اطرافیان بهش شحه گذاشتن و براشون گندش کردن اخه لرزش دستشون خوب شده و ۳۰ سال جوون تر شده ای که شما میگین اون طفلکا بایدم براشون سخت باشه بی بچه ای

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

24هفته یهو درد شدید شکم و کمر  بیمارستان  بستری  سقط....  و تمام........... ...

ای خدا ... نمیدونی سرکلاژ بود یا نه ؟ استراحتش خوب بود یا فعالیت میکرد ؟ 

آمپول جلوگیری از زایمان زودرس نمیزد ؟ 

ببخش انقد سوال میپرسم اخه منم بارداریم پرخطره نگران شدم 

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
واقعا متاسف شدم میدونی گاهی وقتا خیلی تعجب میکنم. از خدا تعجب میکنم. همه چیو میتونم درک کنم جز این ...

هیچوقت بابت هیییچی از خدا طلبکار نبودم 

حتی وقتی آبجیم سه تا پشت هم سقط کرد 

میگفتم خدایا داده و نداده تو شکرر

اما حالا قد تمااااام حسرتای گذشتم دلم گرفته از خدا... 

دلم میخاد برم. تو تراس دااااااد بزنم چراااااااااااااااااا..... 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
واقعا متاسف شدم میدونی گاهی وقتا خیلی تعجب میکنم. از خدا تعجب میکنم. همه چیو میتونم درک کنم جز این ...

امتحانه عزیزم.منم بچه اولمو ۳۵ هفته از دست دادم عاشقش بودم وقتی گفتن قلبش وایساده باورم نمیشد خیلی دوسش داشتم خیلی زجر کشیدم و ناشکری کردم و کفر گفتم اما بعدا فهمیدم که علاوه بر مشکل خونرسانی که خودم داشتم بچه هم سالم نبود.خدایا خودت مرحم دلشون باش وبراشون بهترینارو رقم بزن.😭😢

هیچوقت بابت هیییچی از خدا طلبکار نبودم  حتی وقتی آبجیم سه تا پشت هم سقط کرد  میگفتم خدای ...

منم دقیقا همین حسو دارم 

یه وقتایی یه چیزی تو گلوم میخواد خفم کنه 

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

عزیزم چن روز پیش یکی از آشنا های ما تو باغ خودشو دار زد ..زنش تنها موند نه پدری نه مادری هیچ کسو نداره ..همه فقط یه چیز گفتن میدونی چی؟؟گفتن خدارو شکر که پارسال بچش تو شکمش مرد ..خدارو صد هزار مرتبه شکر ..وگرنه با بچش میخواست چیکار کنه تنهایی؟؟عزیزم حکمت خدا یعنی این ..اون بچه اگه بدنیا میومد هم خودش اذیت میشد هم مادرش ..باز الان چن سال دیگه مادره میتونه ازدواج کنه یکم از تنهایی درآد..ان شاءالله که فامیلای شما سالم و با عمر طولانی کنار هم باشن ..منظورم اینه که حکمت خدا چن سال بعد خودشو نشون میده..

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
ای خدا ... نمیدونی سرکلاژ بود یا نه ؟ استراحتش خوب بود یا فعالیت میکرد ؟  آمپول جلوگیری از زای ...

سر کلاژ نبود 

دکترش گفته بود همه چیت اوکی 

حتی ب استراحت مطلقم نیاز نداری 

این بیچارم فقط در حد روزی یکساعت سیسمونی خریدن بیرون میرف 

میگف بذارین با پوست و گوشت و خون حس  کنم چ لذتی داره سیسمونی خریدن ک اگ مردم حداقل حسرت این ب دلم نمونه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢