2777
2789
عنوان

دوقلو ها آسمانی شدن... 😢😢😢😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 48 پست

ان شاالله خدا ب زودی دامنش رو سبز کنه... ‌واقعا سخته.... ما بکی از فامیلامون یه بچش یه روزه فوت کرد... داغون شد یه بچه دیگش هم پنج ماه با جون و دل بزرگش کرد اخرم از دستش داد... اون چی که بچه هاش رو شیر ر داد و بغل کرد وبزرگ کرد. بعد از بچه هاش موهاش سفید شد ... اما الان خدا رو شکر یه بچه داره نزدیک یه سالشه خدارو صد هزار بار شکر ماشاالله سالم تو بغلشه.. ان شاالله دامن فامیل شما هم‌ بزودی سبز بشه و همه این سختی ها تموم بشه.. خدا خودش وعده داده بعد از هر سختی اسونی هست.... 

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاالله خدا ب زودی دامنش رو سبز کنه... ‌واقعا سخته.... ما بکی از فامیلامون یه بچش یه روزه فوت کرد. ...

خدا هیچ کسو با بچه ش امتحان نکنه.... 

مال شو بگیره 

اما بچه شو نه

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢