fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 عنوان دلم گرفته 272 بازدید | 24 پست خیلی ناراحتم... دارم دق میکنم از بس به شوهرم گیر دادم ک به خانمای بد حجاب نگاه میکنی تا ی شوخی باهاش میکنم بنده خدا جدی میگیره ک بخدا من نگاه نمیکنم... بخدا همش ریشه داره تو بچگیم... همش تقصیر بابامه😭 همش یادم میاد دعواهای مامان بابام ک اونم بخاطر خیانتای بابام بوده... خیلی سعی میکنم به همسرم اعتماد داشته باشم بنده خدا مرد خوبی هم هست اما دست خودم نیس بخدا چیکار کنم😭😭😭😭 1397/09/03 | 22:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عصریخی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 4406 خودت که می دونی مشکلت چیه...روش کار کن عزیزم اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21154 عزیزم برو پیش ی مشاوره خوب خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 از عید هم با خبر شدیم ک بابام بازم به مامانم خیانت کرده حتی دسشویی هم میره گوشیو همراش میبره تا مامانم شماره زنه رو گیر میاره بهش زنگ میزنه اونم گوشیو میده به برادر شوهرش ک این خانم مزاحممه
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14279 اینقدر بهش گیر نده که براش عادی بشه و واقعا با نگاه ناجور به بقیه نگاه کنه از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
avara عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2052 منم دلم گرفته اما واسه چيز ديگه مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
فیرورق عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 1891 ببین می تونی بپرونیش چه کاریه اون چه گناهی کروه زندگی درک همین اکنون است .....
سیمین11 عضویت: 1395/07/26 تعداد پست: 9329 طفلک مامانت...خب مونده سر خونه زندگیش😕😢😢 اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 خودت که می دونی مشکلت چیه...روش کار کن عزیزم روش کار کردم بخدا خودمم پایه شوهرمم ولی امشب باهاش شوخی کردم باهم داشتیم دوتا دخترو نگاه میکردیم واقعا همه چیشون پیدا بود بهش گفتم شناختیشون... اونم به خنده. گفت ک بخدا من اونا رو نگاه نمیکردم بخدا منم گفتم خودمم ئاشتم نگاه میکردم گیر ک ندادم ناراحت میشی همزمان پسرم از کالسکه افتاد دارم دق میکنم
پاپیروس عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 5258 خب عزیزم اگرواقعاشکا ک هستی به روانپزشک وروانشناس مراجعه کن....افکارمنفی وسواسی شایدداری
fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 اینقدر بهش گیر نده که براش عادی بشه و واقعا با نگاه ناجور به بقیه نگاه کنه دارم سعی میکنم ولی بعضی وقتا خیلی بهم فشار میاد گیر بیخود میدم
fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 طفلک مامانت...خب مونده سر خونه زندگیش😕😢😢 مامانم بیچاره میگه اصلا دیگه حسی به بابات ندارم بزور باهاش میخوابم بخاطر شماها باهاش زندگی میکنم. مامانم از سه روزه عروسیش خیانت دید
fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 خب عزیزم اگرواقعاشکا ک هستی به روانپزشک وروانشناس مراجعه کن....افکارمنفی وسواسی شایدداری الان خیلی بهتر شدم از بس کتاب میخونم ذهنمو تونستم تا حدودی کنترل کنم
fati73ironi مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 990 ببین می تونی بپرونیش چه کاریه اون چه گناهی کروه شوهرمو بپرونم؟😲
عصریخی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 4406 روش کار کردم بخدا خودمم پایه شوهرمم ولی امشب باهاش شوخی کردم باهم داشتیم دوتا دخترو نگاه میکردیم واق ... بر عکس من وقتی از این موردا می بینم به شوهرم میگم اونجا رو نیگا😂😂خارج از شوخی سعی کن دیگه به این چیزا واکنش نشون ندی و الکی اوقات خودتو و شوهرتو سر این چیزا تلخ نکنی.اگرم مطمئتی آدم پاکیه که دیگه اصلا این چیزا رو به روش نیار که تبعات بدی داره. اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂