2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
بر عکس من وقتی از این موردا می بینم به شوهرم میگم اونجا رو نیگا😂😂 خارج از شوخی سعی کن دیگه به این ...

منم بیشتر وقتا میگم حتی دوران دوستیمونم اینجور بودیم. اما بعضی وقتا بهش میگم تو چرا نگاه میکنی به دخترا. دیدم ک به کسایی نگاه میکنه ک واقعا تیپشون تعجب اوره اونم میگه چشم دارم خب میبینم دیگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بر عکس من وقتی از این موردا می بینم به شوهرم میگم اونجا رو نیگا😂😂 خارج از شوخی سعی کن دیگه به این ...

مامانمم میگه ک شوهرت ادم پاکیه دلت میاد. قرار نیس همه عین بابات باشن تو به کارای بابات فکر نکن

واسه چی😢

از همه چيز ,اينقد طولانيه که نگو وووو

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
 انشالله مشکلت حل میشه بحق این شب عزیز

ممنونم عزيزم ,انشاالله مشکل توهم حل شه و خوشبخت باشى هميشه

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

سعی کن خودتو بیشتر دوست داشته باشی و. بدونی پدرت هم نمیخواد ادم بدی باشه یه جاهایی حتما خودشم از رفتاراش خسته است مطمینم شوهرت ادم خوبیه باهاش مهربونتر باش

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
سعی کن خودتو بیشتر دوست داشته باشی و. بدونی پدرت هم نمیخواد ادم بدی باشه یه جاهایی حتما خودشم از رفت ...

بخاطر پدرم ما همیشه از داییم تیکه خوردیک ک زن بازه... چشم مهربونتر میشم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز