2777
2789
عنوان

دلم گرفته

272 بازدید | 24 پست

خیلی ناراحتم... دارم دق میکنم از بس به شوهرم گیر دادم ک به خانمای بد حجاب نگاه میکنی تا ی شوخی باهاش میکنم بنده خدا جدی میگیره ک بخدا من نگاه نمیکنم... بخدا همش ریشه داره تو بچگیم... همش تقصیر بابامه😭 همش یادم میاد دعواهای مامان بابام ک اونم بخاطر خیانتای بابام بوده... خیلی سعی میکنم به همسرم اعتماد داشته باشم بنده خدا مرد خوبی هم هست اما دست خودم نیس بخدا چیکار کنم😭😭😭😭 

خودت که می دونی مشکلت چیه...روش کار کن عزیزم

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

عزیزم برو پیش ی مشاوره خوب

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از عید هم با خبر شدیم ک بابام بازم به مامانم خیانت کرده حتی دسشویی هم میره گوشیو همراش میبره تا مامانم شماره زنه رو گیر میاره بهش زنگ میزنه اونم گوشیو میده به برادر شوهرش ک این خانم مزاحممه

منم دلم گرفته اما واسه چيز ديگه   

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
خودت که می دونی مشکلت چیه...روش کار کن عزیزم

روش کار کردم بخدا خودمم پایه شوهرمم ولی امشب باهاش شوخی کردم باهم داشتیم دوتا دخترو نگاه میکردیم واقعا همه چیشون پیدا بود بهش گفتم شناختیشون... اونم به خنده. گفت ک بخدا من اونا رو نگاه نمیکردم بخدا منم گفتم خودمم ئاشتم نگاه میکردم گیر ک ندادم ناراحت میشی همزمان پسرم از کالسکه افتاد دارم دق میکنم 

طفلک مامانت...خب مونده سر خونه زندگیش😕😢😢

مامانم بیچاره میگه اصلا دیگه حسی به بابات ندارم بزور باهاش میخوابم بخاطر شماها باهاش زندگی میکنم. مامانم از سه روزه عروسیش خیانت دید

خب عزیزم اگرواقعاشکا ک هستی به روانپزشک وروانشناس مراجعه کن....افکارمنفی وسواسی شایدداری

الان خیلی بهتر شدم از بس کتاب میخونم ذهنمو تونستم تا حدودی کنترل کنم 

روش کار کردم بخدا خودمم پایه شوهرمم ولی امشب باهاش شوخی کردم باهم داشتیم دوتا دخترو نگاه میکردیم واق ...

بر عکس من وقتی از این موردا می بینم به شوهرم میگم اونجا رو نیگا😂😂

خارج از شوخی سعی کن دیگه به این چیزا واکنش نشون ندی و الکی اوقات خودتو و شوهرتو سر این چیزا تلخ نکنی.

اگرم مطمئتی آدم پاکیه که دیگه اصلا این چیزا رو به روش نیار که تبعات بدی داره.

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
2790
2778
2791
2779
2792