2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست
وای حرف دل منو زدی خواهر شوهر منکه فقط 2 ماهی یکبار باورکن از زندگی سیر شدم😢

سلنا شوهرت سالمه مرد معمولی نباید اینجوری باشه روانش چطوره حال روحش در ضمن بابا و عمویاش ارثی نیست ؟؟؟؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
وای حرف دل منو زدی خواهر شوهر منکه فقط 2 ماهی یکبار باورکن از زندگی سیر شدم😢

خیلیا میگن مگه رابطه چیه بهش فک نکن .ولی مگه میشه اخه وقتی جوری ام که گرمم خب فشار میاد به آدم حس سرکوب میشه آدم مجبوره یجوری خالی کنه اخرشم زندگی کوفت میشه😥

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوش بسم الله این چه حرفیه مگه اسپرمش مشکل داره ء؟جسش چجوریه میره بدنسازی اینها

نه خواهر از یکی از دوست هاش شنیده که رابطه لذتش برای زن هستش ضعیف شدنش برای مرد هستش برای همین اگه اعتراضی بکنم میگه تو فقط به فکر رابطه هستی زندگی فقط رابطه نیست هرچی براش توضیح میدم فایده نداره😳

لباسای خیلی تنگ و اینا بپوشین غذا های گرم بهش زیاد بده.یکمم خودت تلاش کن برو سمتش

اووووو سه سال مداوم از این کارا کردم فقط عین بز منو نگا کرد اخرش دیدم این عین خیالش نیست ول کردم دیگه 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
خیلیا میگن مگه رابطه چیه بهش فک نکن .ولی مگه میشه اخه وقتی جوری ام که گرمم خب فشار میاد به آدم حس سر ...

خودت ازش بخواه .یه مدت قهر کن .ببین جواب نمیده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
نه خواهر از یکی از دوست هاش شنیده که رابطه لذتش برای زن هستش ضعیف شدنش برای مرد هستش برای همین اگه ا ...

دقیقا اینو برا منم میگه 😒میگه من کار میکنم خستم فلانم ضعیف میشم ‌بهونه های الکی برا در رفتن دیگه😒

اووووو سه سال مداوم از این کارا کردم فقط عین بز منو نگا کرد اخرش دیدم این عین خیالش نیست ول کردم دیگ ...

دوست عزیزم .شوهرت بهت علاقه داره ؟یه چیزه دیگه تو رابطه خیلی حالش رو دگرگون کن بزار خاطره خوبی بمونه درضمن فیلم پ و ر ن چی واکنش نشون نمیده ب اونا

خودت ازش بخواه .یه مدت قهر کن .ببین جواب نمیده

هشت ساله ازدواج کردم تا دلت بخاد خواستم .بهونه میاره خستم کار دارم مگه همه چی به رابطه اس و..... هزار تا دلیل دیگه هر سه ماه یبار اونم مستقیم میره سر اصل مطلب که نباشه بهتره 😢

خیلی سخته میفهمم چی میگی گلم😢😢😢😢😢😢😢

شغل همسرت چیه البته اگر مایلی بگو عزیزم

خیلی سخته میفهمم چی میگی گلم😢😢😢😢😢😢😢

😢😢😢😢😢😢

دقیقا اینو برا منم میگه 😒میگه من کار میکنم خستم فلانم ضعیف میشم ‌بهونه های الکی برا در رفتن دی ...

بهش میگم چرا اینطوری فکر میکنی پس چرا مردای دیگه ضعیف نمیشن فقط تو ضعیف میشی میگه تو مردای دیگه رو از کجا میشناسی من با مردا هستم بهت میگم همه مثل من هستن😔

هشت ساله ازدواج کردم تا دلت بخاد خواستم .بهونه میاره خستم کار دارم مگه همه چی به رابطه اس و..... هزا ...

بچه هم داری عزیزم؟

بچه هم داری عزیزم؟

بعد هفت سال تازه باردار شدم