2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست
من فرار کنم تا تیکه بزرگم گوشم نشده😆😆😆 . بعدش شوهرت خوب شد؟ منظورم بعد عروسیه 

اره بابا.....

حالا از اون ور بوم افتاده ....ول کن معامله نیست

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
منکه تقریبا یک سال بعد عقد اونم بهم نگفت چیزی چون همیشه در میرفتم بهم گفت کاری باهات ندارم خیالت راح ...

عزیزم شوهرت چقدر خوب بوده.یادم میاد دوران صیغه پریودیم عقب افتاد ترسیدم رفتم آزمایش بار داری منفی بود دعا کردم گفتم خدا هیچوقت بار دارنشم بهتره اینه تو صیغه بار دارشم الان هم بار دار نشدم همیشه میگم مرغ آمین صدامو نشنیده باشه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا..... حالا از اون ور بوم افتاده ....ول کن معامله نیست

برا من همون بزی هست که بود 😒😥

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
میدونم گلم شوهر منم خیلی سرده درکت میکنم😔 

لباسای خیلی تنگ و اینا بپوشین غذا های گرم بهش زیاد بده.یکمم خودت تلاش کن برو سمتش

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
عزیزم شوهرت چقدر خوب بوده.یادم میاد دوران صیغه پریودیم عقب افتاد ترسیدم رفتم آزمایش بار داری منفی بو ...

ای جانم امیدوارم هر وقت که بخوای خدا یک نی نی ناز و سالم بهت بده دوست خوبم🙏

برا من همون بزی هست که بود 😒😥

خخخخخ دور از جونش....

البته گرم بودن زیادم خوب نیستا 

ادم رو هر جا مجبور به این کار میکنن مسافرت...کوفته

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
میدونم گلم شوهر منم خیلی سرده درکت میکنم😔 

خیلی سختته اولا کلی تلاش کردم از لباس و غذا تا هر چی که به فکرم میرسید دیدم نه بابا این تو باغ نیست ولش کردم. ولی خودم افسرده و عصبی شدم 😥

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
ای جانم امیدوارم هر وقت که بخوای خدا یک نی نی ناز و سالم بهت بده دوست خوبم🙏

قرربونت خوشگل.ممنونم ایشالا تو هم شوهرت همچین داغ کنه که هرشب هرشب آرزوی همون سرد بودنش رو بکنی خخخخخح  

خخخخخ دور از جونش.... البته گرم بودن زیادم خوب نیستا  ادم رو هر جا مجبور به این کار میکنن مسا ...

اخه خودمم گرمم اونم که هیچی یعنی دوماه سه ماهم بشه عین خیالش نیست فشار میاد به آدم  حس سرکوب میشه 😧

خیلی سختته اولا کلی تلاش کردم از لباس و غذا تا هر چی که به فکرم میرسید دیدم نه بابا این تو باغ نیست ...

وای حرف دل منو زدی خواهر شوهر منکه فقط 2 ماهی یکبار باورکن از زندگی سیر شدم😢

هی خواهر میگه من ضعیف میشم رابطه مرد رو ضعیف میکنه الان چند ساله اینطوری هستش😔

بوش بسم الله این چه حرفیه مگه اسپرمش مشکل داره ء؟جسش چجوریه میره بدنسازی اینها