2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست
دلم رابطه نمیخواست دوست داشتم تو بغلش بخوابم آخه اولین شبی بود که با عشقم میخواستم بخوابم😅😂🙈

شوخی کردم عزیزم منم خیلی دوست داشتم حتی رابطه رو البته ما نامزد نبودیم ولی شوهرم عین بز بوده و هست😒

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
باورکن از رابطه خیلی میترسیدم😩

من تو دوران صیغم دخلمو آورد خخخخخخ ب عقدم نرسیدیم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل شما بودم.....ولی شوهرم خیلی رعایت میکرد.....جوری که 3 ماه کلا عقد بودیم فقط باهم دست میدادیم ...

احیانا شوهرت شوهر من نیست؟😆😆😆😆

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
احیانا شوهرت شوهر من نیست؟😆😆😆😆

یا ابالفضل.....نام احمد....قد 190.....تحصیلا ت لیسانس....اگه اینه از جلو چشام محو شوووووو

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
واقعا راست میگی؟؟؟؟🙈 چقدر سخت بوده عزیزم😩

اره به جان خودم.....ولی بعد 3 ماه که عروسی کردیم عقده اون 3 ماهم رو سرم خالی کرد  

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
من تو دوران صیغم دخلمو آورد خخخخخخ ب عقدم نرسیدیم

منکه تقریبا یک سال بعد عقد اونم بهم نگفت چیزی چون همیشه در میرفتم بهم گفت کاری باهات ندارم خیالت راحت که یهو این کارو کرد یادمه چقدر شوک بهم وارد شده بود😂

یا ابالفضل.....نام احمد....قد 190.....تحصیلا ت لیسانس....اگه اینه از جلو چشام محو شوووووو

من فرار کنم تا تیکه بزرگم گوشم نشده😆😆😆 .

بعدش شوهرت خوب شد؟ منظورم بعد عروسیه 

نه به هرچیزی فکر میکردم جز این جنبش

توی خلوتت رویاپردازی کن کم کم برات عادی میشه

فیلم های عاشقانه هم خوبه

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

😂😂😂هووتو پیداکردیا

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه