روم نمیشه نامزدم بهم دست بزنه خجالت میکشم در حد مرگ ناخوداگاه تا دستش بهم بخوره دو متر بالا میپرم و جیغ میزنم میدونم ناراحت میشه اما به روی خودش نمیاره چطور راحت تر برخورد کنم؟
بخدا اینقدر گفتم و اخرش به بخث رسیدیم که دیگه اعصاب برام نمونده سر کوچیکترین چیزا عصبی میشم حس می کن ...
کلاس یوگا بفرستش اگر میره
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
هی خواهر منطق سرش نمیشه میگه حرف من فقط درسته من بیشتر میدونم
عزیزم نگران نباش به چیزهای مثبتش فکر کن زندکی خوب و آروم داری زیاد ب این موضوع فکر نکن باشه
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
دلت خوشه خواهر خیلی ام با این وضعیتش داره حال میکنه .به شدتم لجبازه
عزیزم تو خودت نباز بیخیال باش ...
باشه عزیزم ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی و باهام صحبت کردی خیلی خوشحالم از آشناییت دوست خوبم🌹
منو ببخش اگر دخالتی جسارتی چیزی کردم .فقط قصدم راهنمایی بود
خواهش میکنم من خوشحال ترم از هم صحبتی با شما عزیزان