2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست
هی خواهر منطق سرش نمیشه میگه حرف من فقط درسته من بیشتر میدونم

واقعا خیلی همدردیم دقیقا حس میکنم حرفای شوهرمه بهونه هاش و حرفای الکی که از سرش باز کنه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اینقدر گفتم و اخرش به بخث رسیدیم که دیگه اعصاب برام نمونده سر کوچیکترین چیزا عصبی میشم حس می کن ...

کلاس یوگا بفرستش اگر میره

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
هی خواهر منطق سرش نمیشه میگه حرف من فقط درسته من بیشتر میدونم

عزیزم نگران نباش به چیزهای مثبتش فکر کن زندکی خوب و آروم داری زیاد ب این موضوع فکر نکن باشه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
کلاس یوگا بفرستش اگر میره

دلت خوشه خواهر  خیلی ام با این وضعیتش داره حال میکنه .به شدتم لجبازه 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
عزیزم نگران نباش به چیزهای مثبتش فکر کن زندکی خوب و آروم داری زیاد ب این موضوع فکر نکن باشه

باشه عزیزم ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی و باهام صحبت کردی خیلی خوشحالم از آشناییت دوست خوبم😍

دلت خوشه خواهر  خیلی ام با این وضعیتش داره حال میکنه .به شدتم لجبازه

عزیزم تو خودت نباز بیخیال باش ... 

باور کن خواهر اینقدر برام سخته الان چند ساله اینطوری شده😳

میگم واقعا به آدم فشار میاد .مامانم اومده بود میگفت چته چرا انقدر عصبی میشی بس که آدم احساسشو سرکوب میکنه از جای دیگه میترکه 

باشه عزیزم ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی و باهام صحبت کردی خیلی خوشحالم از آشناییت دوست خوبم🌹

منو ببخش اگر دخالتی جسارتی چیزی کردم .فقط قصدم راهنمایی بود

خواهش میکنم من خوشحال ترم از هم صحبتی با شما عزیزان 

عزیزم تو خودت نباز بیخیال باش ... 

دیگه ولش کردم دیدم فقط خودمم حرص میخورم اینطوری حداقل یه نیازمو سر کوب میکنم نه اینکه با این سر و کله بزنم هر چند واقعا سخته

منو ببخش اگر دخالتی جسارتی چیزی کردم .فقط قصدم راهنمایی بود خواهش میکنم من خوشحال ترم از هم صحبتی ب ...

خواهش میکنم عزیزم اتفاقا خیلی خانوم باکمالاتی هستی  تازه چقدر خوشحالم از اینکه یک دوست خوب پیدا کردم چقدر ماه هستی گلم🌸