2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست
بهش میگم چرا اینطوری فکر میکنی پس چرا مردای دیگه ضعیف نمیشن فقط تو ضعیف میشی میگه تو مردای دیگه رو ا ...

اه بخدا عین حرفای این تحفه اس میگه همه همینن تازه از خود مچکرم هست 😒

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد هفت سال تازه باردار شدم

عزیز دلم خداروشکر مامان شدی.لطفا لطفا روانشناس ببر شوهرت رو نه اینکه توهین کنم بگم روانش مشکل داره اما خیلیا هستن خاطره ی بد دوران مجردی یا چیزی اذیتشون کرده ک اینطوری شدن.

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
تو فست فودی عزیزم برای دوستش کار میکنه

آخی شغل آنچنان سختی هم ک نداره.سلنا خیلی ناراحت شدم .بهونه هاش چیه سعی کن منطقی پاسخ بدی بهشون

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
عزیز دلم خداروشکر مامان شدی.لطفا لطفا روانشناس ببر شوهرت رو نه اینکه توهین کنم بگم روانش مشکل داره ا ...

نمیاد که خیلی سرد و بی خیاله یبار دوستم گفت بیارش مشاوره دوستم اونجا منشی بود .گفت من مشکلی ندارم که همه همینن از خود مچکره خیلی گفت تو مشکل داری نه من😔

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
تو فست فودی عزیزم برای دوستش کار میکنه

سلنا جان شما بچه داری

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

مشکل استارتر یادمون رفت درد دل خودمون ترکید😆😁

خانومایی ک همسرشون سردمزاجن قرص ایکس آید بدید دوماه کااامل مصرف کنن هرروز یک عدد..واقعا جواب میگیرن😊

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
نمیاد که خیلی سرد و بی خیاله یبار دوستم گفت بیارش مشاوره دوستم اونجا منشی بود .گفت من مشکلی ندارم که ...

بگو اره همه ی آدما مشکل دارن مشاوره برای روانیا نیست ک فقط راه حل میده .چرا رو مخ شوهرتون نسیتین شماها نغ بزنین زجرش بدین اینقدر حرفشو گوش ندید اه اعصابم بهم ریخت

نه عزیزم یعنی خودم فعلا بچه نمیخوام

تو رو خدا اقدام کن نزن این حرفو من ک یه شب در میون هستم هنوز بار دار نشدم ...شما ک دیر ب دیر یکم سخت تره ریسکش البته بازم ربطی نداره بستگی ب تخمدان و اینها داره ولی ریسک نکن گلم خواهرانه بهت میگم

بگو اره همه ی آدما مشکل دارن مشاوره برای روانیا نیست ک فقط راه حل میده .چرا رو مخ شوهرتون نسیتین شما ...

بخدا اینقدر گفتم و اخرش به بخث رسیدیم که دیگه اعصاب برام نمونده سر کوچیکترین چیزا عصبی میشم حس می کنم افسرده شدم تا این حد