2789
عنوان

از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست
عزیزم بهش فکر نکن ۸۰ درصد اداشو درمیاریم از عهدش برنمیایم چه مرد چه زن

جدی میگی امیدوارم کردی گلم خخ

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اگه فکر میکنید به بلوغ فکری رسیدی قبول کن ولی اگر نرسیدی نه من زود خودمو انداختم تو زندگی

دارم میرم تو ۲۲ ب تظرت زوده یانه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فقط مینرسم برم خونه مادر شوهر ازم کار بکشه صایع بشم😂😂 خوب تو خونمون ازم کار نمخان .یا اینکه پول ...

وای اره راست میگی خخ

خب سنت کمه اگه متولد ۷۶ای چرا به ازدواج فکر میکنی 

چون پسری ک میخوام بااهاش ازدواج کنم همه چی تمومه نمیخوام از دستش بدم اما از ی طرفی از زندگی متاهلی میترسم

دارم میرم تو ۲۲ ب تظرت زوده یانه

نمیدونم اگه جونیتو کردی خوبه من 17سالگی هیچی از زندگی نمی فهمیدم الانم 2 سال از ازدواجمون میگذره همسرم مطابقش پیدا نمیشه رو زمین ولی من اذیت میکنم چون هیچی از مجردی نفهمیدم

خدایا تو که میدونی همسرم همه ی زندگیمه مواظبش باش     
نمیدونم اگه جونیتو کردی خوبه من 17سالگی هیچی از زندگی نمی فهمیدم الانم 2 سال از ازدواجمون میگذره همس ...

اره گلم‌حق داری اما وقتی شوهرت خوبه خداروشکر کیف زندگیتو کن

اول درست بخون پس شاعل بشو که وقت نکنیم بریم خونشون بهدم مثه عروسای معرور پرو از جامون تکونم نمیخوریم ...

اینم ی حرف منطقی خخخ

تلقین الکی یعنی از کجا بدونم میتونم یا خسته نشم جا نزنم

وا از کجا میدونی نمیتونی اینطوریم داری تلقین الکی میکنی پس چ بهتر تلقین مثبت کنی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من حسرت مجردیو میخورم دوستام الان چه دغدغه هایی دارن و من چی

درست میگی

وا از کجا میدونی نمیتونی اینطوریم داری تلقین الکی میکنی پس چ بهتر تلقین مثبت کنی

درست گلم

مسمولیت واقعی موقعی میوفته گردنت که بچه دار میشی،،،اخرش چی باید بلاخره ازدواج کنی یا نه ،باید امادگی همه چیو داشته باشی،،،اهان

اعصابتم قوی کن از پس متلک های خواهر و ننش بربیای،شانس بیاری جاری نداشته باشی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
اول درست بخون پس شاعل بشو که وقت نکنیم بریم خونشون بهدم مثه عروسای معرور پرو از جامون تکونم نمیخوریم ...

واییی دقیقا مادرشوهرم اینا بهم میگن تنبل. البته گهگاهی کمک میکنم ولی چون شاغلم زیادنمیرم😅

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)