mehrnoosh1376 مدیر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 عنوان از زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست متاهلی ی جورایی میترسم فکر میکنم نمیتونم عهده دار زندگیم شم یا از مسعولیتایی ک دراینده بهم محول میشه خوب بربیام خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍 1397/09/02 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 عزیزم بهش فکر نکن ۸۰ درصد اداشو درمیاریم از عهدش برنمیایم چه مرد چه زن جدی میگی امیدوارم کردی گلم خخ خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 اگه فکر میکنید به بلوغ فکری رسیدی قبول کن ولی اگر نرسیدی نه من زود خودمو انداختم تو زندگی دارم میرم تو ۲۲ ب تظرت زوده یانه خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 من فقط مینرسم برم خونه مادر شوهر ازم کار بکشه صایع بشم😂😂 خوب تو خونمون ازم کار نمخان .یا اینکه پول ... وای اره راست میگی خخ خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 خب سنت کمه اگه متولد ۷۶ای چرا به ازدواج فکر میکنی چون پسری ک میخوام بااهاش ازدواج کنم همه چی تمومه نمیخوام از دستش بدم اما از ی طرفی از زندگی متاهلی میترسم خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
negar1010 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 24325 وای اره راست میگی خخ اول درست بخون پس شاعل بشو که وقت نکنیم بریم خونشون بهدم مثه عروسای معرور پرو از جامون تکونم نمیخوریمفوقش پشت سرمون میگن تنبل نمی کشنمون که😂😂
پیتزاجااان عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 2578 دارم میرم تو ۲۲ ب تظرت زوده یانه نمیدونم اگه جونیتو کردی خوبه من 17سالگی هیچی از زندگی نمی فهمیدم الانم 2 سال از ازدواجمون میگذره همسرم مطابقش پیدا نمیشه رو زمین ولی من اذیت میکنم چون هیچی از مجردی نفهمیدم خدایا تو که میدونی همسرم همه ی زندگیمه مواظبش باش
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 نمیدونم اگه جونیتو کردی خوبه من 17سالگی هیچی از زندگی نمی فهمیدم الانم 2 سال از ازدواجمون میگذره همس ... اره گلمحق داری اما وقتی شوهرت خوبه خداروشکر کیف زندگیتو کن خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 اول درست بخون پس شاعل بشو که وقت نکنیم بریم خونشون بهدم مثه عروسای معرور پرو از جامون تکونم نمیخوریم ... اینم ی حرف منطقی خخخ خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
پیتزاجااان عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 2578 اره گلمحق داری اما وقتی شوهرت خوبه خداروشکر کیف زندگیتو کن من حسرت مجردیو میخورم دوستام الان چه دغدغه هایی دارن و من چی خدایا تو که میدونی همسرم همه ی زندگیمه مواظبش باش
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21152 تلقین الکی یعنی از کجا بدونم میتونم یا خسته نشم جا نزنم وا از کجا میدونی نمیتونی اینطوریم داری تلقین الکی میکنی پس چ بهتر تلقین مثبت کنی خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 من حسرت مجردیو میخورم دوستام الان چه دغدغه هایی دارن و من چی درست میگی خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 وا از کجا میدونی نمیتونی اینطوریم داری تلقین الکی میکنی پس چ بهتر تلقین مثبت کنی درست گلم خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
elline عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 3867 مسمولیت واقعی موقعی میوفته گردنت که بچه دار میشی،،،اخرش چی باید بلاخره ازدواج کنی یا نه ،باید امادگی همه چیو داشته باشی،،،اهاناعصابتم قوی کن از پس متلک های خواهر و ننش بربیای،شانس بیاری جاری نداشته باشی 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21152 درست گلم ❤❤❤ خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نرمین عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 3495 اول درست بخون پس شاعل بشو که وقت نکنیم بریم خونشون بهدم مثه عروسای معرور پرو از جامون تکونم نمیخوریم ... واییی دقیقا مادرشوهرم اینا بهم میگن تنبل. البته گهگاهی کمک میکنم ولی چون شاغلم زیادنمیرم😅 هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)