2789
عنوان

از زندگی

289 بازدید | 37 پست

متاهلی ی جورایی میترسم فکر میکنم نمیتونم عهده دار زندگیم شم یا از مسعولیتایی ک دراینده بهم محول میشه خوب بربیام

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره منم بعضی وقتا میترسم ازش😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من ک اصلا نمیتونم بر بیام

واقعن جدی میگی توام مث من فکر میکنی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اره منم بعضی وقتا میترسم ازش😑

من برام کابوس شده نمیدونم چیکارکنم

من برام کابوس شده نمیدونم چیکارکنم

بنظرم ب خودت تلقین کن ک میتونی میتونی از پسش برمیای

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من فکر نمیکنم واقعا تو زندگیم کم میارم نمیتونم ادارش کنم 

اره دقیقن واقعن موندم ک چی میشه ازپسش برمیام یانه

من فقط مینرسم برم خونه مادر شوهر ازم کار بکشه صایع بشم😂😂 خوب تو خونمون ازم کار نمخان .یا اینکه پولای شوهرم همون هفته اول خرج کنم بره نمدونم سی دو سالمه ها ولی عاقل نیستم 😂😂

عزیزم بهش فکر نکن ۸۰ درصد اداشو درمیاریم از عهدش برنمیایم چه مرد چه زن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بنظرم ب خودت تلقین کن ک میتونی میتونی از پسش برمیای

تلقین الکی یعنی از کجا بدونم میتونم یا خسته نشم جا نزنم

اره دقیقن واقعن موندم ک چی میشه ازپسش برمیام یانه

اگه فکر میکنید به بلوغ فکری رسیدی قبول کن ولی اگر نرسیدی نه من زود خودمو انداختم تو زندگی

خدایا تو که میدونی همسرم همه ی زندگیمه مواظبش باش