2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

986 بازدید | 43 پست

سلام خانوما

چقدر از مرگ میترسین

من خیلی. این که فکر کنم یه روز میمیرم از نظرم وحشتناکه

شما هم همینین؟

اگه نیستین برام جالبه. چجوریه که نمیترسین؟ چی دربارش فکر میکنین

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

نمی ترسم

امید دارم به دادم برسن😭😭

خیلی مراقب اعمالم هم هستم😔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تو قبرم مهتابي بزارن با گوشي هيچي نميترسم  مامانم اون بالازبشينه

عزیزم اون دیگه عین زندگیه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
اگ تو قبرم مهتابي بزارن با گوشي هيچي نميترسم  مامانم اون بالازبشينه

بعضی چیزا رو نباید باهاش شوخی کرد باید جدی گرفت🙂

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مرگ ترس نداره انتقال اما عاطفه ادم جریحه دار میشه

عزیزم یعنی شما نمیترسی. نترسیدن بنظرم رسیدن به عرفانه

منم بعضی وقت ها، شب موقع خواب، به اون لحظه ای که داخل قبر باشم و بعدش.... فکر میکنم! 

یا اینکه به این فکر میکنم که قراره چه جوری بمیرم، با بیماری یا تصادف یا سکته یا.....! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من از مشکلات زندگی خستم و همیشه میگفتم خدایا مرگم رو برسون چند دوز پیش ی کم سرم گیج رفت و جلو چشمام سفید شد فقط به خاطر حرفام توبه میکردم

نمیخوام درباره ش فکر کنم  

خوبی مرگ اینه که غافلگیرت میکنه

منم نمی ترسم. از مرگ نزدیکانم خیلی بیشتر می ترسم. خودم بمیرم زیاد مهم نیست واسم

اره منم از مرگ نزدیکام وحشت دارم

گاهی میگم کاش بدنیا نمیومدم که قرار باشه بمیرم