وا خب جسدت یکی دیگه رو می خواد چی کار؟؟ تنها می شه؟؟؟
نمیدونم دلم میخواد اون دنیام مثل این دنیا بوده مثل خونه که چن نفر باهمن مثل خیابون که پر از آدمه. ولی مرگ خیلی وحشتناکه با تنهایی و دوری عمیقی از همه چیز و همه کس شروع میشه.😥 درسته اون که تو قبره فقط یه جسده بدون روحه. فرقی نمیکنه براش. ولی خیلی غم انگیزه چرا آدما باید به تنهایی بمیرن و به تنهایی وارد جای جدیدی بشن. چرا تو این دنیا یه عمر کنار دیگران هستیم همیشه دلخوشیمون اینه که تو شرایط بد و خوب کنار دیگران هستی. اما مرگ چی؟فقط تنهاییه
من اعتقادات دینی و مذهبی ندارم. بهتره نگم اینجا😁😁 ولی مطمین باش واست مهم نیست این چیزا
من همیشه فکر میکنم این همه آدم از ابتدای خلقت بشر تا الان که ملیاردها نفر هستن با این همه طرز تفکر و اعتقادات مختلف چطور قراره همه یه جای مشترک برن بعد از مرگ
خدا کنه . حاظرم بعد مرگ به خواب ابدی فرو برم ولی عذاب قبرو حساب کتاب این دنیا رو نبینم . دلم نمیخواد حیوانات ترسناک بیان سراغم نمیخوام منو ببرن جای ترسناک😥😣😭
آفرین دقیقا . تنهایی وحشتناک ترین غصه مرگه. چرا وقتی انسان از اول و ابتدای عمر در کنار دیگران هست و انقدر عادت به دیگران و وابستگی به دیگران داره چرا باید موقع مرگ به یک باره تنها بشه😪مثل اینکه آدم یه جای وحشتناک تکوتنها گیر بیفته