2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 43 پست
من از بچگی تا الان میگفتم چرا آدما باید تنهایی خاک بشن دلم میخواد موقع مرگ با یکی دیگه خاک بشم

وااي نه اينطوري ي موقع من زنده ميشم بقليم مرده من از ترس ميميرن

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرشب قبل از خواب دعا میکنم عاقبت به خیر ازدنیابرم😢

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

منم بعضی وقت ها، شب موقع خواب، به اون لحظه ای که داخل قبر باشم و بعدش.... فکر میکنم!  یا اینکه ...

دور از جونت. ولی واقعا فکر نبودن سخته. یه روز میاد ادم نیست هیچکی هم حواسش نیست که یکی نیست

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
من از بچگی تا الان میگفتم چرا آدما باید تنهایی خاک بشن دلم میخواد موقع مرگ با یکی دیگه خاک بشم

اینم بنظر ایده خوبیه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

وای من خیلی میترسم ازاینکه آخرش چی میشه هرچیزی یه پایانی داره دیگه اون دنیاآخرش چی میشه ماچی میشیم اصلاماچی هستیم هزارسالم اونجاباشیم بالاخره چی میشم انقدرازاین فکرامیکنم میترسم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
هرشب قبل از خواب دعا میکنم عاقبت به خیر ازدنیابرم😢

ایشالله عاقبت بخیر باشی

وای من خیلی میترسم ازاینکه آخرش چی میشه هرچیزی یه پایانی داره دیگه اون دنیاآخرش چی میشه ماچی میشیم ا ...

واقعا این فکرا تو سر منم میاد. میگم اینایی که اتانازی میکنن یا خودکشی چقدر شجاعن!

یع عکس اتانازی دیدم جشن گرفته بود قبل مرگش خوشحال و شادان

الان3هزارساله دنیاهست,میان میرن اونایی که مثلاهزارسال پیش مردن هزارساله اون دنیان؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
الان3هزارساله دنیاهست,میان میرن اونایی که مثلاهزارسال پیش مردن هزارساله اون دنیان؟

بنظرم تبدیل به درختی گیاهی چیزی میشن. اینجوری انگار قابل تحملتره

ایشالله عاقبت بخیر باشی

ممنون گلم 

ان شاالله هممون

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بنظرم تبدیل به درختی گیاهی چیزی میشن. اینجوری انگار قابل تحملتره

وااایعنی چی؟