2777
2789
عنوان

من خيلى بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری نمیذاری اشکات بیاد پایین؟؟؟ پس چرا من نمیتونم😭😭 موقعی که گریم بگیره کلی خودمو فحش میدم که ...

تو دلم میگم قوی باش دختر.ضعف نشون نده.بغضمو قورت میدم.یه نفس عمیق میکشم.

انقدر زندگيم سخت بوده كه جا قوى شدن اشكام تنها صلاحم بود الانم فقط همينه

عزیزم اصلا خودتو نگران نکن فقط الان لازمه که یه کم خودتو قوی کنی به خدا اولم منم همین جوری بودم الآنم همین طوریم ولی فقط یه کم کم تر شده چند سالته؟

اوهم الهى كه هميشه سالم باشه لبش خندون

مرسی عزیزم ایشاالله خدا همه مادر هارو حفظ کنه دوستانی ام که مادرشون از دنیا رفته خدا رحمت کنه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
تو دلم میگم قوی باش دختر.ضعف نشون نده.بغضمو قورت میدم.یه نفس عمیق میکشم.

همه رو امتحان کردم، نمیشه😩😩 منتها من مجردم ،این گریه هام بیشتر برا خونواده س فعلا😂

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

من شوهرم چیزی میگه6تا میذارم روش جواب میدم،کیفم میکنه تازه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم تو که از منو بزرگ تری نی نی داری تازه من دوتا بچه دارم ۱۹سالمم هست قوی باش دختر این ضعف نشون ن ...

بچه ندارم واسه اسن كه ميترسم من از همه چى ميترسم الانم عقدم  هرچى شوهرم ميگه بيا بريم دنباله خونه من ميگم عجله نداشته باش بزار پول جمع شه چون ميترسم از اين كه شايد بدبخت شم شايد  بى مسىوليت شم واسه گريه هام واسه اين كه من شديدا نياز به يه روانپزشك دارم ولى شوهرم نميزاره داروهاشو استفاده كنم😔

[QUOTE=75174716]بچه ندارم واسه اسن كه ميترسم من از همه چى ميترسم الانم عقدم  هرچى شوهرم ميگه بيا بريم دنباله خو ...[/QUنه عزیزم اشتباه می‌کنه نمی زاره استفاده کنی حتما برو پیش روانپزشک اگه نیاز باشه خودش دارو میده تازه منم خودم به خاطر بارداری دوممکه ناخواسته بود خیلی افسرده و عصبی شده بودم مراجعه کردم روان پزشک الان خدارو هزار مرتبه شکر خوبم آدم حتما باید زندگیش خراب بشه تا ب جایی مراجعه کنه بعد فک نکنم طوری باشی باید دارو مصرف کنی اگه مراجعه کنی عالیه خیلی خوب میشه اگه اجازه نداد با پدر مادرت درمیون بزار