2777
2789
عنوان

من خيلى بچم؟

393 بازدید | 46 پست

سلام  من اصلا نميتونم جلو اشكمو بگيرم احساسى شم گريه ميكنم با بابام حرف بزنم احساساتى شه گريم ميگيره شوهرم كافيه يكم باهام رك باشه يا بهم يه چى بگه بگه تو اين طورى اين طورى هستى زود گريم ميگيره حالم از اين حالتم بهم ميخوره كه قوى نيستم  محكم نيستم شوهرم ميگه نميتونم بگم با چشات ابرو هست ميرى تو قيافه تو بچه اى با خودم ميشينم ميگم لابد فقط من اين طورى هستم بقيه دخترا قوى هستم شوهراشون دوسشون داره نه مثل من احساساتى بدبخت 😔شما اصلا گريه نميكنيد اگه شوهرتون يه چى بگه؟

نه گریه نمیکنم 

گریه ی بقیه رو در میارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا تا منم گریه میکنم شوهرم میگه نکن باید قوی باشی حتا یبار پسرم داغون شد گریه کردم دعوا کرد اما الان کم کم بهتر شده میگه اره دیگه خودتو خالی کن

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 

ن عزیزم اصلا بچه نیستی من خودمم بیشتر وقتا اینجوری میشم الان یه  خاله دارم مثل تو 53سالشه اونم دل نازکه مثل تو تا چی میگی که ناراحت میشه زود اشکاش میاد پایین اونم احساسیه اصلا کار به بزرگ یا کوچیک بوذن نداره