2777
2789
عنوان

پاكدامن نماهاي سايت !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 40 پست

تو نینی سایت ۹۹ درصد مواقع

خونواده شوهر افتضاحن و شوهراشون امام زاده😑تو دنیای واقعی ولی یچیز دیگس داستان

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم بیخیال 

اینجا رو جدی نگیر

طرف میاد داستان زندگیشو میگه

که دوبار ازدواج کرده

بعد میگه شوهر دومم زنش خراب بود شوهر اول خودمم مشکل داشت فقط من خوب بودم با عشقم😆

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم اینهمه خانواده های مضخرف که تا اینحد بدن چه جوری شوهرای بی عیب و ایراد و دسته گل و کاااامل تحویل این خانوما دادن😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
من همون ک خوندم دیگه 😂 اره غول منظورش بوده 😝

درست خوندي عزيزم شخصيت داستان يه كارتون هست😆

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
چقدر امضات قشنگه ی چیزاییشو گوگل کردم ولی ترجمشو.می ذاری عزیزم

اما هیچ دارایی نداشته باشی  که بتوانی مثل ابر رها باشی و مثل آب شناور. ببینی که تمام زندگی تصوری باشکوه و نمایشی از انرژی است.  و کاملا هیچ چیز اساسی وجود ندارد که اساسا از آن ترسید. شما روی سطح خواهید ترسید. از گرفتن دستتان روی آتش میترسید و از مریض شدن میترسی. اما از ترس نمیترسید. ترس همانند یک ابر سیاه از ذهن شما گذر خواهد کرد

اما هیچ دارایی نداشته باشی  که بتوانی مثل ابر رها باشی و مثل آب شناور. ببینی که تمام زندگی تصو ...

این متن از کیه عزیزم...خیلی زیباست ...ممنون بابت ترجمه گلم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است