2777
2789
عنوان

چیکار کنم من؟

387 بازدید | 36 پست

دیشب لباسای شوهرم شسته بودم صبح خشک نشده بود کلی سرم داد کشید که کی گفته بشوری حق نداری به لباسای من دست بزنی بار آخرت باشه لباسای منو بشوری خیلی دلم شکست خیلی...ولی چون داره خونه می سازه فشار روشه باز بهش زنگ زدم میخواستم براش ناهار ببرم جواب نداد غروب بهش دوبار زنگ زدم جواب نداد الان پیام داده شب میرم خونه بابام برنمیگردمخیلی ناراحتم😢😢😢

میدونم تا یه مدت دیگه بی توجهی میکنه و بی محلی میکنه منم باید خون دل بخورم ...اخلاقش اینجوریه تا یه هفته یا بیشتر کشش میده منم ترم طرفش نمیاد تا آخر مجبور میشم من برم عذرخواهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد توی دست و پاش نباش مرد خوشش نمیاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ببخشید ولی همسرتان خیلی لوس تشریف دارن یعنی آنقدر اتفاق مهمی بوده که باید قهر کنه شما هم مگه با بچه طرف هستید ایشون یک انسان بالغ هر وقت خودش حس کرد لباسش احتیاج به شستن داره بهتون میگه

خدایا شکرتتتتتتتت

ی پیام بده بگو من بهت لطف کردم لباساتو شستم ولی خشک نشدنشون تقصیر من نبود و بابت دیررسیدن به کارت معذرت می‌خوام و دیگه بهش پیام ندین و نسبت بهش بی تفاوت شین و تفریح کنین و به خودتون برسین هروقت دلش خواست برمیگرده منت نکشین عادت میکنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍

وا حالاچراخونه باباش😕

دفعه دیگ دست نزن گف چرانمیشوری بگو خودت گفتی دست نزن 

شماهم میدونی اخلاقشو گلم بهونه نده دستش کاش یکم زودترمیشستی

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...