2777
2789
عنوان

چیکار کنم من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 36 پست
ببخشید ولی خودتو در حد کلفتش پایین اووردی... والله با کلفتم اینجور برخورد کنی میره و دیگه‌پیداش نمی ...

همه بهم میگن حتی خواهر شوهرم میگه اینقد دورش نچرخ ولی از اول جوری رفتار کرده که همش میترسم کاری کنم سرزنش کنه چون کارش سرکوفت زدن و تحقیر گردنه....چیزی کم ندارم دانشجوی دکترام خیر سرم شاغلم خانواده همه چیز تمام..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق میدم بهت ودرک میکنم عزیرم شوهزمنم گاهی اینجوریه لطف زیاد باعث فوران بیشعوری میشه عزیزم ازین به بعدتاخودش نگفت نشور خودتم بگیر مرگ یه بارشیون یه بار دوسه روزصبرکن اگ نیومدبروخونتون تاوقتی بیاددنبالت خودخوریم نکن اصلا یه ذره هم براشون مهم نیس فقط خودتوداغون میکنی

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

عزیزم میدونی اسکال کارت کجاست؟اونقد بهش بهادادی ک فک کرده کیه هم خودشوگم کرده هم شمارو زیاد بهش وابسته نباش ببینه بی تفاوتی خودش هواتومیکنه ولی سعی کن بهانه دستش ندی و بموقعش محبتواحترام بذارولی زیاددورش نچرخ

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
همه بهم میگن حتی خواهر شوهرم میگه اینقد دورش نچرخ ولی از اول جوری رفتار کرده که همش میترسم کاری کنم ...

واقعاً؟؟؟؟!!!!  یه جوری احساس عجز کردی فکر کردم حالا چه زن ساده و کم سواد و عامی هستی

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
همه بهم میگن حتی خواهر شوهرم میگه اینقد دورش نچرخ ولی از اول جوری رفتار کرده که همش میترسم کاری کنم ...

همین رفتارت بزرگترین اشتباته مگه خودش آدم بی نقصیه؟؟؟ولکن خودت داری به خودت سخت میگیری خیلی حودتوکوچیک میکنی یادت باشه توخانومی مثل یه پرنسس باش تاحتی نخواستتم ازاتاق نیابیرون تادلش تنگ شه برات

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
واقعاً؟؟؟؟!!!!  یه جوری احساس عجز کردی فکر کردم حالا چه زن ساده و کم سواد و عامی هستی

آره ....ولی چه فایده....من تک فرزندم پدرم استاد دانشگاه خانوما اکثرا پزشک و مهندسن خودم دانشجوی دکترای علامه ولی چه فایده اعتماد به نفسم و داغون کرده

شکسپیر ::ازدواج چیر عجیبی است گاهی روبهان را به شیر و گاهی شیران را به روباه تبدیل میکند 

دختر جان خودت رو دست بالاتر بگیر 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

حتما خیلی زیاد توی دست و پاشی

ول کن اینوهمه استرسو

هر کار ک فکر میکنی درسته انجلم بده..خب ناراحت بشه..چی میشه

مردا زیاد حرف میزنن

زیاد ب دست و پاش نپیچ.بزار خودش دلش برات تنگ بشه بیاد سمتت

کاشکی به حرف پدرم کوش میدادم کاشکی...قبل ازدواج ۵ سال دنبالم بود همش حرف حرف حرف اینقد گفت و گفت فک کردم مجنونه...همین که عقد کردیم عوض شد...دمدمی مزاج.دو روز خوبه و دو روز بد.اصلا نمیشه بهش تکیه کرد .کاری که خودم کردم روم نمیشه برگردم تو روی فامیل نگاه کنم

میدونم تا یه مدت دیگه بی توجهی میکنه و بی محلی میکنه منم باید خون دل بخورم ...اخلاقش اینجوریه تا یه ...

لباساشو اصلا نشور تاخودش بخاد.البته یجوری نه که فکرکنه لج کردی.من بعد بگو عزیزم لباست نیازبه شستشوداشت بنداز لباسشویی یاسبد بشورم برات. تمام

خودتو تحقیرنکن من خودم تجربه دارم

همش اتوبه دست بودم ولباس ب دست توبالکن شده بود وظیفم

الان اصن اتونمیکنم.اتوکردنم مث سورپرایزه براش وکلی خوشحال میشه

اینجوربایدباشی ن اینکه دادبزنه سرت

ملکه گونه رفتارکن.نه کلفت وار دورازجونت توهمسری همسری ودلبریو خانومیت درحداعلا باشه.

شوهرت دوست داره عزیزم

شما فقط ب دست و پاش نپیچ

ول کن خودتو..رها کن..ازاد..هی توی دلت نگو وای الان ناراحت میشه وای الان تحقیر وای سرزنش

یاد بگیر ک یسری از حرفارو نشنوی

شما اینو انجام بده ببین چطور دورت میچرخه

اولش سخته ها ولی بعد یه مدت اکی میشه

خواهش میکنم اگ اینجا گفتی و راه حل میخوای خواهش میکنم دیگ بهش زتگ نزن بزار خودش مجبور شه برگرد بدون منت کشی،،،،، اگر رویه زندگیت گذاشتی بر اساس منت کشی،،،، تا اخز عمر منت کش خواهیم ماند،،،، دیذم دنبال بجه ای شک نکن افسردگی زایمان منتظرت اگ رفتار و اعتماد به نفس خودت تقویت نکنی،،، زتگ نزن دیگ خواهش میکنم حتنا برو روانشناس،،،،، از چی میترسی رفتم بره،،، به قول لرها (ته بوم) 

کاشکی به حرف پدرم کوش میدادم کاشکی...قبل ازدواج ۵ سال دنبالم بود همش حرف حرف حرف اینقد گفت و گفت فک ...

بعدم هی زنگ میزنی چرا

بزارخودش بزنگه بهت.فقط گاهی یه پیام بده عزیزم حالت خوبه وخیلی مهربانانه

غذا پختی پیام میدادی غذاپختم

دیگه هی زنگ وپیگیری نه

تودست  وپامرد نباش.دم دست نباش خیلی..

دست نیافتنی باش