2777
2789
عنوان

چیکار کنم من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 36 پست

[QUOTE=75079038]لباساشو اصلا نشور تاخودش بخاد.البته یجوری نه که فکرکنه لج کردی.من بعد بگو عزیزم لباست نیازبه شستشودا ...[/QUOTE

تو خانواده ما هروقت مادرم این کارا رو میکنه پدرم خیلی قدردانی میکنه ولی همسرم اصلا...میگم کارش تحقیر گردنه کار خوب باشه یا بد ....همچین فردی رو نمیشه درست کرد همش لج میکنه یه ساله زندگیم زهرماره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم اگ اینجا گفتی و راه حل میخوای خواهش میکنم دیگ بهش زتگ نزن بزار خودش مجبور شه برگرد بدون ...

زنگ‌ نمیزنم ولی با شناختی که من دارم ازش تا من جلو نرم جلو نمیاد حتی شده یک ماه باهام حرف نزده

[QUOTE=75079038]لباساشو اصلا نشور تاخودش بخاد.البته یجوری نه که فکرکنه لج کردی.من بعد بگو عزیزم لباس ...

مقایسه نکن هر کس یه اخلاقی داره

میتونیم یجور دیگه هم ب این قضیه نگاه کنیما مثلا بگیم حتما مادرت یطوری رفتار کرده ک پدرت قدر دانی میکنه

میخوام بگم مقایسه نکن چون اخلاق و رفتار و زنندگی هر کسی فرق داره

خواهش میکنم اگ اینجا گفتی و راه حل میخوای خواهش میکنم دیگ بهش زتگ نزن بزار خودش مجبور شه برگرد بدون ...

آره دنبال بچم ولی به خواست خودم نه چون خودم سنم کمه ولی اینقد سر این موضوع عذابم میده که حد نداره