2777
2789

امروز یکی از اقوام شوهرم زایمان کرد ده روز دیگه هم یه نفر دیگه شون منم بیست رو بعد باید زایمان میکردم اما نشد خدا نخواست فک نمیکردم از شنیدن خبر زایمانش ناراحت بشم نه این که حسودی کرده باشم نه ولی منم میتونستم در حال بستن ساک بیمارستان باشم و برای دیدن دخترم روزا رو میشمردم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم يه حسي مشابه حس تو دارم

جاري من دو سال ازم كوچيكتره

دو سال هم ديرتر از من عروسي كرد 

الان ٥ ماهشه دخترش تو راهه

ولي شوهر من هر كاري كه ميكنم ميگه بچه بي بچه 😔 

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

منم يه حسي مشابه حس تو دارم جاري من دو سال ازم كوچيكتره دو سال هم ديرتر از من عروسي كرد  الا ...

خیلی حس بدیه وقتی برای بچه دلت داره پر میکشه اما فقط باید حسرتشو بخوری

ان شاالله شوهرت راضی میشه عزیزم بشین باهاش صحبت کن به خاطر مسايل مالی میگه یا دوست نداره؟

مجبور شدم تو هفته 19 سقطش کنم فک میکردم با این قضیه کنار اومدم اما امروز انگار تازه بچه مو از دست دا ...

من خیلی داغونم 

بعد از یه سقط و یه حاملگی سخت خدا دخترمو بهم داد ، اما الات موردی هست که مدام نگران سلامتیشم و از اینده میترسم ،فقطم زمان معلوم میکنه

امشب داشتم فک میکردم کاش نمیوردم ،تاپیکیتو که حوندم یاد حسرتایگرفته بعد از سقطم افتادم 

نمیدونم شکر کنم یا ناشکری

من خیلی داغونم  بعد از یه سقط و یه حاملگی سخت خدا دخترمو بهم داد ، اما الات موردی هست که مدام ...

اخی عزیزم ببخش تو رو هم ناراحت کردم دخترت مشکلی داره؟

اخی عزیزم ببخش تو رو هم ناراحت کردم دخترت مشکلی داره؟

والا  الان که عالیه ، با دور سر 32 اومد و سر و صورتش به نسبت سنش ریزه ،الانم یه کم رشد سرش کنده ، زمان معلوم میکنه که ژنتیکیه یا خدای نکرده....

والا  الان که عالیه ، با دور سر 32 اومد و سر و صورتش به نسبت سنش ریزه ،الانم یه کم رشد سرش کنده ...

ان شاالله چیزی نیست عزیزم برات دعا میکنم اگه لایق باشم

اللهم صل علی محمد و ال محمد