2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3427018 بازدید | 46621 پست
سلایق متفاوته مهسا جان ربطی به توقع نداره من منطقی نگاه میکنم الان بیس چهزمو 80 درصد عوض کرده و واقعا طبیعی زیباس این نظر منه و از کجا معلوم فانتزی یا 1 کم فانتزی به من میومد؟ من همینو که میبنیم شاکرم
نه من سپردم به خودش به نظر من حس زیبایی شناسیش عالیه و حتی خودش به مدیس گگفته بود ترجیح میدم برای تو 1 کم فانتزی باشه بهت میاد خودش کارشو بلده 100% طبیعی کار نیست بستگی به افراد داره
تمامی عملهای 3 4 سال پیشش فانتزی بودن و ماهره تو این کاز اما میگه تجربه میگه طبیعی
پدرش هم که خبرس پس تجربش کم نیست من به همین دلیل مطمئدم فانتزی میشد بهم نمیومد
این بینی ورم داره 1 سال ظول میکشه خودشو نشون بده
به من 1 آمپول عضلانی داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم کی عمل کرده ولی اگه یه سال شده دوباره عمل کنه..تفریحات اخه دماغی ده سرش بالاست. شاید بیاد پایین ولی پایینه که بالا نمیره!!ضمنا من که دماغ مهسارو ندیدم.میگم مهسا نگرانى نداره خوشت نیومد بعد یه سال عمل کن دوباره
من عمل بینیم درد نداشت کلا اصلا درد نداشتم ولی تخلیه کیستم خیلی اذیتم کرد هم خیلی ورم کردم وهم خیلی کبود شدم چون برای تخلیه از داخل دهان بالای لب لوله ساکشن را داخل سینوس میذارند تا ساکشن کنن برای همین خیلی خیلی ورم کردم وکبود چون دکتر گفت کیستت کف سینوس بوده ومیگفت بعداز ساکشن4بار شستشو دادیم من تو سی تی اسکن سمت چپم کیستو نشون داد ولی علامه موقع عمل سمت راستم میگفت خیلی کم بود تخلیه کردم وبعدش از داخل دهانم بخیه خورده بود که اون خیلی اذیتم کرد خیلی تازه دکتر بعداز عمل 1شیشه پر کیست بهم داد که برای نمونه دادیم ازمایشگاه که خدارو شکر چیزی نبود

وگرنه عمل مماخ خیلی راحته ولی دوران نقاهت سختتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
سلام به همه

بچه ها من چکمو از بیمه بابته انحراف گرفتم، مراحلش به این شرح بود:

بعد از عملم البته من یه ماه بعد از عمل اقدام کردم اما 1روز از عمل گذشته باشه هم میشه اقدام کرد، از دکتر معرفی نامه گرفتم رفتم کلینیک و خلاصه پرونده پزشکیمو گرفتم، ریز به ریزه هر چی که اونجا استفاده کرده بودم توش بود و قیمت خورده بود و با چک لیسته دکتر بیهوشی و از این چیزا به همراه گواهی ترخیص (کلآ خود کلینیک میزاره تو پاکت میده بهتون)
پرونده رو که از کلینیک گرفتم بردم مطب مهر و امضاش کردن به همراه یه گواهیه پزشکی که دستمزدشو دکتر بابت انحرافم نوشته بود (یک میلیون و پونصد -اندکی انحراف) بهم دادن
آهان راستی بیمه ی من تامین اجتماعیه، رفتم اداره اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی، کارگز شمالی روبروی موزه ی هنرهای معاصر بود، گواهی پزشک و مدارک کلینیک و عکس رادیولوژی و آزمایشامو بردم چیزیو ازم نگرفتن (شاید فقط گواهیه دکتر) و گفتن 19/1 بیا چکتو بگیر حدوده 3/4 هفته بعد از تحویله مدارک البته یه سریشم پس دادن، به همراه یه معرفی نامه که روزه تحویله چک باید همرام میبردم
منم دیروز خوشحال رفتم باز همون جا ( اداره اسناد پزشکی) و معرفی نامه رو دادم گفتن بشین صدات میکنیم... 1 ساعت بعد یه چک به مبلغ دویست و هفت هزار و سیصد و نود تومان بهم تحویل دادن (موندم او سیصد و نود تومنش چی بود...) و همین دیگه ...

سلام یلدا جونم به سلامتی عزیزم تو این مملکت یه مو از خرس کندن غنیمته بازم خدا رو شکر .

راستی دوستان کیا فردا میان مطب دکتر سجادیان که همدیگر رو ببینیم؟
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
خدا رو شکر که راضی هستی مژگان
بینی کلآ تو عکس بزرگ میوفته نگرانش نباش عکس نیمرخای من کاملآ با خودم فرق داره اما همه خودمونی هستیم ،عکس تبلیغاتی نیست که ...
عکس بزار ببینیم کیف کنیم
همین جوری رضایته بچه ها از عمل کلی خوشحالی داره
یلدا خانوم ممنونم،
فرمایشتون متینه و من قبول دارم که ورمه
اما فرم بینی به صورتم نمیخوره،یعنی چطور بگم بینی یه چیز میگه قیافه یه چیز دیگه،
بینیمم چون نوکش اومده پایین و پره ها موندن بالا،یه فرم خاصی شده
کلا امیدوارم تغییر کنه.