2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426687 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستایی که چندسال از عملتون می گذره الان دیگه می تونین همون رفتاری که با مماغ قبل عملتون داشتین بکنین یا باید مراعات این عملیو بکنین؟
من با خودم و همه ی دنیا در آشتی و آرامشم ،به همگان عشق می ورزم و همگان به من عشق می ورزند..

شهریار یحیوی : ازت اصلا خوشم نمیاد خیلی دکتر بدی هستی که بعد عمل ویزیت نمیکنی مراقبمون نیستی حواست به مراجعه کننده هات نیست... من اصلا ازت راضی نیستم... اصلا ! ازت خیلی ناراحتم...بی مسئولیت!
گاهی چقدر زود دیر میشود.....
کسه دیگه ای اینجا تازگیا با پورصادق عمل نداشته؟هیچ مشهدی اینجا نیست؟!
من با خودم و همه ی دنیا در آشتی و آرامشم ،به همگان عشق می ورزم و همگان به من عشق می ورزند..
یه سوال:

من الان 3ماه شد عمل کردم،تو این مدت اصلا رو صورتم کرو پودر و پنکیک استفاده نکردم

الان میخوام ببینیم اگه بزنم یعنی رو دماغمم کرم و پنکیک بزنم اشکال داره؟؟؟؟

بعد چند وقت ادامس خوردین شماها؟؟
به زودی به ارزوم میرسم .... هوراااا
سلام/مغز بادوم خانوم من تو سایت دکتر کلانتر خوندم که تا سه سال نباید ادامس خورد،،،
یه سوال داشتم من خیلی نگرانم از اینکه نوک بینسم میاد پایین ولی پره هام نمیان،ایا این به ورم ربطی داره؟
ممنون
انشان چرا انقد ناراضی ای
ما حدودا تو یه زمان عمل کردیم
ولی هیچ کدوممون رضایت انچنانی نداریم خب هنوز بینیمون شکل نهاییش رو پیدا نکرده خیلی باید هنوز صبر کنیم سعی کن انقد بهش ریز نشی
مهسا جان منم دو سه بار ضربه خورده امیدوارم که چیزی نشه چون هنوز بینیمون شله