سلام به همه
بچه ها من چکمو از بیمه بابته انحراف گرفتم، مراحلش به این شرح بود:
بعد از عملم البته من یه ماه بعد از عمل اقدام کردم اما 1روز از عمل گذشته باشه هم میشه اقدام کرد، از دکتر معرفی نامه گرفتم رفتم کلینیک و خلاصه پرونده پزشکیمو گرفتم، ریز به ریزه هر چی که اونجا استفاده کرده بودم توش بود و قیمت خورده بود و با چک لیسته دکتر بیهوشی و از این چیزا به همراه گواهی ترخیص (کلآ خود کلینیک میزاره تو پاکت میده بهتون)
پرونده رو که از کلینیک گرفتم بردم مطب مهر و امضاش کردن به همراه یه گواهیه پزشکی که دستمزدشو دکتر بابت انحرافم نوشته بود (یک میلیون و پونصد -اندکی انحراف) بهم دادن
آهان راستی بیمه ی من تامین اجتماعیه، رفتم اداره اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی، کارگز شمالی روبروی موزه ی هنرهای معاصر بود، گواهی پزشک و مدارک کلینیک و عکس رادیولوژی و آزمایشامو بردم چیزیو ازم نگرفتن (شاید فقط گواهیه دکتر) و گفتن 19/1 بیا چکتو بگیر حدوده 3/4 هفته بعد از تحویله مدارک البته یه سریشم پس دادن، به همراه یه معرفی نامه که روزه تحویله چک باید همرام میبردم
منم دیروز خوشحال رفتم باز همون جا ( اداره اسناد پزشکی) و معرفی نامه رو دادم گفتن بشین صدات میکنیم... 1 ساعت بعد یه چک به مبلغ دویست و هفت هزار و سیصد و نود تومان بهم تحویل دادن

(موندم او سیصد و نود تومنش چی بود...) و همین دیگه ...