2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست

کارای دکتر علی محمدخانی و تو ااینستا دیدم خوشمم اومد کسی پیششون عمل کرده راهنماییم کنه؟؟؟دکتر میمنه و دکتر ناهید چطور؟؟؟ببخشید تازه اومدم کلی سوال دارم😓اگه اطلاعات دارین راهنماییم کنین ثواب داره تو این ماه عزیز😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار دکتر شیرازی واقعا خوبه . من که بعد 11 سال راضیم همچنان

سلام‌ شما راضی هستید .سوراخ بینیتون متقارن مشکل تنفس ندارید من قصدعمل باایشون گرفتم چرا دلم پیش عمل باایشونه ..نمدونم‌چقدرتصمیم‌درسته یانه

سلام دخیا. من سال 90 عمل کردم بینیمو ولی الحق که خیلی تغییر کرد. اولس ورم داشت ولی بعدش که ورمش خواب ...

دکترعلی اصعرشیرازی؟ من هم‌میخام‌باهاش عمل کنم‌میگن تمیزدرنمیاره ؟ الکی میگن؟ دردو خونریزی اینانداشتید خیلی خیلی میترسم

بچه ها من پیش دکتر شیرازی عمل کردم هم هزینش خوب بود هم اینکه اصلا در د نداشتم به راحتی دوره نقاهتم و ...

واقعا خوبربود بافیتیله میشه نفس کشید دردشدیدخونابه زیاد واینا نداشتید الان‌راصید چتدوقته عمل کردید..کجاعمل کرد بینی تون کدوم کلینیک

منم دقیقا شرایط شنا رو دارم🙃ممنون‌میشم نتایج تحقیقاتتونو بمنم بگین😍

من بشدت سختگیرم اصلا نمیتونم تصمیمم رو در مورد یه دکتر بگیرم

تازه یسری اطلاعاتی در مورد تزریق آنزیم هیالاز برای جمع کردن بینی رسیدم دارم بررسی میکنم😅

سلام من تازه عضو شدم،سه ساله میخوام عمل کنم تا یه دکتر خوب پیدا میکنم یه کار خراب ازش میبینم منصرف م ...

تازه کارای دکتر فرزاد رضایی رو اتفاقی دیدم بنظرخوب میومد ولی کرمانشاه ست

اگر کسی در موردش شناختی داره لطفا بگه

برای جراحی بینی من به نظرم باید حتما ً یا پیش جراح پلاستیک رفت یا متخصص گوش و حلق و بینی به هیییییچ عنوان نباید پیش جراح عمومی رفت که اشتباه محضه. من بعد از کلی تحقیق رفتم پیش دکتر شباهنگ محمدی کارش واقعا بی نقصه 

دانیال دیدی خودتم رفتی با یحیوی عمل کردی قبلش هی به من میگفتی تو منشی یحیوی هستی میای اینجا واسه تبل ...

عزیزیم شما پیش دکتر یحیوی عمل کردیبنظرت ایشون خوبه یا دکتر محبی 

بینیم استخونیه قوز داره افتادگی نوک بینی‌دارم و انحراف کامل متمایل شده سمتدچپ

سلام معصومه جان اگه غضروف گذاشته باشه سر بینیت یه حالت نرم ژله ای داره البته از دوست من اینطوری بود ...

سلام ،من فعلا در مرحله تحقیق هستم ،به پست های شما برخوردم که گویا با دکتر قاضی سعیدی عمل بینی داشتید .خواستم بدونم بعد از چند سال از عمل تون پیش ایشون  راضی هستید ؟ ممنونم

ببخشید منم میخوام عمل کنم  از ترس خرابکاری دکترا الان 5 ساله تحقیق میکنم ولی باز میترسم برم عمل ...

۶ماهه دارم تحقیق میکنم جهاندیده واقعا کم ریسک محمد خانی روهم فعلا دارم تحقیق میکنم بنظرم دکتر خوبی میادفعلا دارم مریضاشو دنبال میکنم،،رضاخازنی هم خیلی خوبه کاراش دوست خواهرم پیشش عمل کرده

سلام اگه کسی با دکتر شیروانی یا محبی یا کلانتر یا نراقی عمل کرده یا اطلاعاتی داره لطفا نظرش رو بگه ا ...

سلام شما عمل كردید بینی‌تون رو؟تصمیم گرفتید با کی عمل کنید بالاخره؟ مطب گردی کردبد از کی راضی بودید؟🙏🏻