2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426829 بازدید | 46621 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیبا جون من تبریزم ولی دکترای تهرانه خوب میشناسم همه دختر خاله هام تهرانن و اونجا عمل کردن.سایت داره ...

ببخشید میشه بگید از دکترای تهران کدومو تایید میکتید برای بینی گوشتی؟

سلام برهمه دوستان دبرا جان چک میل بچه ها خاله من فردا با علامه عمل بینى وتزریق چربى گو نه داره دع ...

سلام عزیزم شما پیش دکتر علامه عمل بینی انجام دادی و یا کلا اطلاعاتی دارید از ایشون؟
من بینیم استخونی زیاد رو دکترا شناخت ندارم. دنبال یه دکتر خوبم با قیمت مناسب حدود ۱۰.
اگر لطف نید راهنمایم کنید ممنون میشم

سید نجات حسینی اصلا دکترخوبی نیست مثل من بدبخت نکنید خودتونه دوبار عملم کردبازم ایراددارهمیگه برو شکایت کن اصلا وقتم نمیزاره برای مریض بیچاره.....وقتمو گذاشتم اینجااینارو نوشتم ک بقیه بلایی ک سرمن اومد نیاد سرشون

سلام شما بینی اونو پیش کی عمل کردین 

سلام من همچنان در مرحله تحقیقم الانم که بخاطر کرونا نمیشه رفت مطب ولی کارای دکتر بخشیان و خدیوی رو که مشهد هستن دنبال میکنم بظاهر خوبن ولی حتما باید رفت مطب کارارو از نزدیک دید و نظر دکترو پرسید

یکی از بهترین جراحای بینی دکتر مسعود راستکاری هستن. کارای تزریق و لیفت صورتم انجام میدن. من نتیجه عمل چندتا از دوستام که پیش آقای دکتر رفتنو دیدم خیلی خوشم اومد. میخوام خودمم یه وقت مشاوره بگیرم و عمل کنم بینیمو. من شماره آقای دکترو از سایتش برداشتم شمام میتونین از اونجا بردارین  

http://drrastkari.com/

قبل از انجام عمل بنی حتما با یک دکتر خوب مشورت بگیرید خب اینجوری نشه که بعدا پشیمون بشید. منم قصد انجام عمل بینی داشتم با دکتر ماریا مرادی مشاوره انلاین گرفتم تو سامانه خیلیل راحت دیگه لازم نبود برم مطب شون که اونم تو این اوضاع داغونhttps://mavarateb.com/search/دکتر-ماریا-مرادی