صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام برهمه دوستان دبرا جان چک میل بچه ها خاله من فردا با علامه عمل بینى وتزریق چربى گو نه داره دع ...
سلام عزیزم شما پیش دکتر علامه عمل بینی انجام دادی و یا کلا اطلاعاتی دارید از ایشون؟ من بینیم استخونی زیاد رو دکترا شناخت ندارم. دنبال یه دکتر خوبم با قیمت مناسب حدود ۱۰. اگر لطف نید راهنمایم کنید ممنون میشم
سلام من همچنان در مرحله تحقیقم الانم که بخاطر کرونا نمیشه رفت مطب ولی کارای دکتر بخشیان و خدیوی رو که مشهد هستن دنبال میکنم بظاهر خوبن ولی حتما باید رفت مطب کارارو از نزدیک دید و نظر دکترو پرسید
یکی از بهترین جراحای بینی دکتر مسعود راستکاری هستن. کارای تزریق و لیفت صورتم انجام میدن. من نتیجه عمل چندتا از دوستام که پیش آقای دکتر رفتنو دیدم خیلی خوشم اومد. میخوام خودمم یه وقت مشاوره بگیرم و عمل کنم بینیمو. من شماره آقای دکترو از سایتش برداشتم شمام میتونین از اونجا بردارین
قبل از انجام عمل بنی حتما با یک دکتر خوب مشورت بگیرید خب اینجوری نشه که بعدا پشیمون بشید. منم قصد انجام عمل بینی داشتم با دکتر ماریا مرادی مشاوره انلاین گرفتم تو سامانه خیلیل راحت دیگه لازم نبود برم مطب شون که اونم تو این اوضاع داغونhttps://mavarateb.com/search/دکتر-ماریا-مرادی