2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستاى عزیزم من سال ٨٥ دکتر فیروز ناظم توى کلینیک پیروز دماغمو عمل کرد خیلى خوب شد بینى من ظریف بود ولى مشخصا انحراف داشت و یه قوز بیریخت م داشت من ازش خواستم انحراف بینى م رو بگیره قوز رو صاف کنه و کلا تیغه رو باریکتر کنه ولى پره ها و کنار دماغمو دست نزنه و خیلى م سربالا نکنه دقیقا تمام کارایى که خواستم برام انجام داد فقط توصیه م اینه که به صحبتاى قبلى توى مطب اکتفا نکنید و خواسته تون رو توى اتاق عمل تکرار کنید هر دو خواهرم یکى با دکتر دوغابى و اون یکى با دکتر صالح جراحى کردن هر دو افتضاح بود و ناراضی بودن جراحى ترمیمى رو یکى با دکتر راستکارى اون یکى هم با دکتر کامیابی انجام داد و هر دو الان خوجحالن!
پسر کوچولوى من... زندگى من و بابایى با اومدنت یه رویاى شیرینه
سلام دوستان، من تازه عضو شدم، میخواستم بینیم رو عمل کنم، اگه میشه بهم کمک کنید چون بندرعباسم... دکتر خوب تو تهران یا اصفهان یا یزد میخوام که کارش طبیعی باشه ( بینیم استخونیه) کارای زینلی رو خیلی دوست دارم ولی میگن قیمتش 12 به بالاست که برای من خیلی زیاده اگه کسی تو سبک کاری زینلی میشناسید لطفاً کمک کنید مرسی
سلام کسی هست اینجا جواب بده
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
سلام دوستان بینیم گوشتیه و قصد عمل دارم دکتر فتاحی ویزیت کردن اما از کارشون خوشم نیومد لطفا دکترایی که در جراحی بینی گوشتی تبحر دارن بهم معرفی کنید
شوی دایمی لباس ژیوار کلکسیونی از بهترینهای مجلسی و اسپرت با برندهای sabra ,MANGO,party21 , NBB, و ... تلفن 77726038. 09100615363
F a c e boo k // مزون ژیوار عکس از مدلها
من دنبال دکتر ترمیمی هستم.بینیم به شدت دچار تغییر شکل شده. اگه بتونین راهنماییم کنین ممنون میشم. اسم این دکترا رو شنیدم. 1.دکتر اسلامی 2.مجید حاتمی 3.حامد عباسی 4.بهروز فرزام اگر دکتر دیگه ای رو میشناسین و کارش عالیه معرفی کنین.
الی جان شما باید تو تاپیک دوستان ترمیمی بری اونجا خیلی بهتر راهنماییت میکنن
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
سلام من پیشه دکتر فتح سامی عمل کردم.دقیقا سه ماه گذشته دقیق نمیتوتنم بگم که راضی هستم یا نه .نیم رخ بینیم خیلی خوب شده.تمام رخم خیلی ورم داره.اما دوستم که ÷یشش عمل کرد بینیش عالی شده.به نظر من بینی شانسی هست.واینکه فتح سامی تقریبا طبیعی عمل میکنه.اما کارش واقعا تمیزه