2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست
سلام بچه ها من تازه عضو شدم. میخواستم ببینم کسی دکتر علی گلجانیان تبریزی رو میشناسه ؟ یکی از دوستام بهم معرفی کرده میگه کارش خیلی خوبه یکی از دوستاش با چند تا از اقوامشون پیشش عمل کردن خیلی راضین . یه نفرم خودم دیدم پیش گلجانیان عمل کرده بود بینیش خیلی خوب بود مشکل تنفسی هم نداشت . برای شنبه وقت گرفتم برای ویزیت ,لطفا اگه کسی میشناسه راهنماییم کنه ممنون میشم.
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
کسی اینجا نیست؟ راستیتش من مشگل تنفسی دارم و آلرژی شدید .بینیم گوشتیه انحرافم داره بیشتر میخوام مشکل تنفسیم خوب شه.البته می ترسم آلرژیم بعد از عمل بدتر بشه به خاطر همین دوست دارم پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی برم. مطب چند تا دکتر رفتم اما بیشتر نظرم رو سجادیان,محبی و گلجانیان هست ,اما واقعا گیج شدم نمیدونم کدوم بهتره .من خیلی برای عمل عجله دارم دو ماهه دنبال دکتر می گردم اما هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.بچه ها لطفا کمکم کنید
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که من اینجا عضو شدم هیچ خبری نیست .کسی نیست راهنمایی کنه چه بدشانسم من خدا.......
هیچ کسی جوابمو نداد منم گفتم حالا که من یه سر مطب دکتر رفتم برای کسانی که مثل من می خوان در مورد دکتر گلجانیان بدونن یه اطلاعات هر چند مختصر بذارم. من دیروز رفتم مطب دکتر تو ملاصدرا بود خیلی خیلی شلوغ بود تا دم در آدم وایستاده بود فقط نمیدونم به خاطر این بود که کارش خوبه یا اینکه قیمتش مناسبه.همه اونایی که عمل کرده بودن چسب رو دماغشون داشتن به جز یکی که دو سال بود عمل کرده بود دماغشم بد نبود یه آقایی ام که نمیدونم چند وقت بود عمل کرده بود شکل بینیشم خوب بود مثل اینکه یکی از دوستاشو آورده بود پیش دکتر عمل کنه .تا زمانی که من منتظر بودم کلی برای تعویض چسبو برداشتن بخیه و گچ رفتن تو.یه خانمی که پیشم نشسته بود تازه 20روز بود عمل کرده بود بینیش استخونی بود می گفت به نظرم دکتر بینیهای استخونی رو خوب عمل میکنه اما از کارای گوشتیش خبر ندارم بعد از 20 روز هنوز از دهن نفس می کشید اون خانم 2 سال عملیه هم می گفت مال من تازه هفت ماه که خوب خوب شده صداشم تو دماغی نبود از دماغ نفس می کشید و لی خیلی طول کشیده نه؟.........راستش روم نشد از همه بپرسم دماغشون گوشتی بوده یا نه.یه خانمی رفت تو و اومد گفت یه طرف بینیم مثل اینکه کمی داخل تره دکتر برام پانسمان کرد خانم بقلیمم گفت مال منم این جوری شده بعد از رفتن پیش دکتر بهش گفته بود طرف دیگه رو هم ماساژ بده بره تو.یه خانمی هم دخترش اومده بود گچشو باز کنه بعد از باز کردن گچ می گفت دکتر عالی عمل کرده خیلی راضی بود .بلاخره نوبت من شد رفتم تو داشتن چسب بینی یه خانمی رو عوض می کردن البته نه خود دکتر به من گفت بشین شروع کردم به صحبت ولی مرتب با اون خانم صحبت می کرد به حرفام گوش نمیداد .خانمه می گفت دکتر دماغم خیلی کوچیک شده به صورتم نمیاد دوستامم مرتب می گن خیلی کوچیکه تو دلمو خالی می کنن دکترم مصرانه می گفت دماغت عالی شده دوستات واسه خودشون میگن خیلی شیکو فانتزی شده .خانمه عکسشو تو گوشیش نگاه می کرد می گفت دماغ خودم به این خوشگلی آخه واسه چی عمل کردم(من تو دلم گفتم خوبه خودت میدونی پس چرا عمل کردی)دکترم می گفت نه خوبه خیلی معذرت دوستان ولی داشت خرش می کرد .البته سلیقه ایه ولی من اصلا خوشم نیومد چون طبیعی دوست دارم از سربالا خوشم نمیاد.خلاصه خانمه رفت خواستم براش توضیح بدم که مرتب خودش حرف میزد و نمیذاشت من چیزی بگم می گفت اگه می خوای باردار شی بعدا عمل کن هم باعث میشه دماغت دوباره باد کنه و بادش دیر بخوابه هم داروی بیهوشی و استرس بعد از عمل قوه باروریتو کاهش میده تازه با کلی اصرار گفت اگه می خوای عمل شی شهریور می تونم عملت کنم .اگه می خوای بگو فردا شوهرت زنگ بزنه .نمیدونم چرا گفت بگو اون زنگ بزنه.حالا من موندم این دکتره خوبه یا برم پیش سجادیان فقط نمیدونم سجادیان کی وقت عمل میده.. بچه ها شرمنده خیلللی حرفیییییدم.
سلام این اطلاعات و مینویسم واسه اونایی که دنبال دکتر خوب میگردن من دو ماه و 6 روز پیش پیش دکتر ابیانه عمل کردم و فقط دو روز اول که تامپون داشتم از بینی نفس کشیدم یعنی بعد از برداشتن تامپون و اولین شستشو با سرم تنفسم راحت و از طریق بینی بود. بدون سختی و خس خس و سوت و این مشکلاتی که خیلیا بعد از عمل دارن. یعنی کار دکتر ابیانه از لحاظ سلامتی واقعا خوبه این رو همه مریضاش اقرار میکنن از نظر زیبایی بینی من گوشتی بود و سبک عمل دکتر بینی خیلی کوچیک و فانتزی نیست. من از فرم بینیم هم راضی ام ستون بینیم کاملا صافه وقتی دست میزنم اصلا برامدگی نداره یه کوچولو خیلی کم سر بالاست دوستام که پیش دکترای معروفی مثل یحیوی سجادیان کامیابی عمل کردن از اینکه دکتری بدون معروفیت دکتر اونا انقدر خوب عمل کرده تعجب میکنن البته ورم دارم هنوز اما از کلیت قضیه راضیم خدمات بعد از عمل دکتر خیلی خوبه واقعا پیشنهاد میکنم یه سر پیشش واسه مشاوره که رایگانم هست برید امیدوارم همتون از بینیهاتون راضی باشید