2777
2789
من هم جنس خودم را خیلی خیلی بهتر از شما خانم ها میشناسم, فقط کافیه بهشون محبت کنید و دوسسون داستید, ...

دیگه ادامه نمیدم فقط اتفاقا جنس واقعی شمارو ما خانوما میدونیم و بس والسلام

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم..استخدامن یا ازمایشگاه خصوصی؟درامدشو میگین؟؟؟منم اقام تامین اجتماعیه درامدش بد نیس ولی از ...

طرحشه 

2 و خورده

تامین از همه جا بیشتر حقوق میده 

راست میگه خسته کنندست

ب شما هم نمیرسه اگ بازم کار کنه 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
زنده باشه..پس هنوز اول راهه..من خودمم طرحم تموم شده حالا بیکارم فعلا

سلامت باشی عزیزم

شما هم علوم آزید؟ 

چ شهری

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
کارشناسیم بهداشت محیط بودم ارشدمو میکروب گرفتم ک برم آز خصوصی کار کنم..البته الان بچه کوچیک دارم انش ...

انشاالله.. 

وضعیت شغل همسر یکی از مسائلی است که در مشاوره‌های پیش از ازدواج به عنوان یکی از ملاک‌های اصلی افراد مکررا مطرح می‌شود. علاوه بر این نارضایتی از شغل، در زندگی پس از ازدواج به اختلافات و درگیری‌های زیادی خواهد انجامد. عدم تفاهم در این زمینه زندگی زناشویی را از همان روزهای اول به تکاپو خواهد انداخت. به همین خاطر وضعیت شغلی همسر مقوله‌ای است که مستقیما در کیفیت زندگی زوجین اثر می گذارد. اگر شما نیز در این زمینه با سوال و چالش روبه رو شده‌اید با ادامه مطلب همراه باشید.