2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نبایدم بدند.شما هم از نظر شرعی هیچ حق تصرفی ندارید.

بله درست میفرمایید؛ از لحاظ شرعی ایشون حتی میتونند برا کار خانه و شیر دادن طلب مزد کنند؛ ولی عرفم اینطوریه؟  با براساس عرف زندگی میکنیم یا شرع؟  اگر من بخام به دین خدا و سنت رسول الله عمل کنم ایشون اعتراض نمی کنند؟؟  پس منطقی باشید. 

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
اگر فوق لیسانس هستی با سابقه کار خوب سریع کار پیدا میکنی

کار هست؛ از ۸صب تا ۵ بعدازظهر . یک و سیصد.  فقط بیگاریه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
تو زندگی مسترک دیگه من و تو نداره, ما میاد وسط

تو اگه علاقه ای به زنت داشتی هیچوقت ذهنتو درگیر حقوق زنت نمیکردی، تازه باید سعی می‌کردی صبح تا شب کار کنی و همه زندگیتو بریزی پای خانمت، از مردایی که چشمشون می‌دوزن به حقوق و پول و ثروت زناشون بدم میاد و این نشون میده از بی عرضه گی شوهر

چون نیستی میگی. همین الانش چیزی که حق خودشه بهش روا نداری اونوقت میومدی همه مالت رو تا تهش بریزی وسط ...

من اگه قسم بخورم شما باور میکنی؟  هر زنی کافیه به شوهرش اعتماد کنه, اونوقت مردش دنیا را بخاطرش تغییر میده. 

نه همه اینجوری نیستن

من هم جنس خودم را خیلی خیلی بهتر از شما خانم ها میشناسم, فقط کافیه بهشون محبت کنید و دوسسون داستید, اون وقت  برا دل خانمش همه کار میکنه

خب دیگهههههه بگو خوشم اومده از خوردن و خوابیدن

نه به قران. دویتم اسنپه ماهی ۵ تومن داره در میاره. منم از بیکاری مبخاستم برم, گفت نرو آبروی من میره, من خودم خرج مبکنم. تمام کار خونه با منه؛ ضمنا خانمی که درآمد مستقل داشته باشه دیگه از سوهرش حساب نمیبره چه برسه بخاد فقط خودش خرج کنه. پس بدون من خودم از همه بیشتر ناراحتم

نه به قران. دویتم اسنپه ماهی ۵ تومن داره در میاره. منم از بیکاری مبخاستم برم, گفت نرو آبروی من میره, ...

رشته تون چيه اونوقت ؟ خانمت پزشك عموميه ؟؟!!

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡