یعنی پولاشو جمع میکنه؟ لباس و .... شما میخری براش؟ یعنی اگه بیاد هخونه سر راه اگه چیزی لازم با ...
من اعتقادم اینکه دو طرف بگذارن وسط و باهم خرج کنند از یک حساب مشترک.
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
جز دردسر چیزی نداره؛ کار خون که نمیکنه, غذاها که همیشه گرم نبست. در هفته کشیک شب داره .. آواز دو ...
منظورم اینه چقد توقعتون بالا هس
کدوم زنی همه پولشو ب شوهرش میده
تازه خانوم شما خوبه اون روز یه خانمه بود میگف شوهرم ازم قرض کرده پس نمیده قهر کرده بود😁
بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون میفهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
توام برو کار کن هرموقع حقوقتون یکسان شد بریزید وسط خرج کنید والا خوابیده تو خونه اعتراضم میکنه😂😂
منم شاغلم بودم, تو این اوضاع اقتصادی که تعدیل نیرو شد بیکار شدم. نباید معیار ما همیشه پول باشه.
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
خانمم پزشک, درآمد عالی, اما متاسفانه همه پولش را به من نمیده
نبایدم بدند.شما هم از نظر شرعی هیچ حق تصرفی ندارید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
توقع زیادی داری. اگه جاتون عوض میشد عمرا این اعتقاد رو داشتی وبهش عمل میکردی!!!!! از افکار امثال تو ...
نه اتفاقا من اگر جایشون بودم دقیقا همینکار را میکردم؛ شما بفکر زندگی خودتون باشید بهتره