2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آتش نشان همیشه استرس دارم, حقوقش ک اصلا دربرابر کارشون کافی نیست, بازم خداروشکر

همیشه میگم خانمای اتشنشان ها چه دل مهربونی دارن که باهمچین ادم پر ریسکی ازدواج کردن ایشالا تااخرعمر سالمو صحیح کنارهم باشید

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑

کارشناس ازمایشگاه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه ها من خودم شاغلم دوتا بچه دارم ماهی 1500 میگیرم ساعت کارم از 7ونیم تا 1ونیمه که من بخاطر پاس شیر 12ونیم میرم خونه محل کارمم نزدیک خونمه بنظرخودم حقوقم خیلی کمه بنظرشمااصلا ارزش سرکاررفتن داره؟

بچه ها من خودم شاغلم دوتا بچه دارم ماهی 1500 میگیرم ساعت کارم از 7ونیم تا 1ونیمه که من بخاطر پاس شیر ...

اره

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
همیشه میگم خانمای اتشنشان ها چه دل مهربونی دارن که باهمچین ادم پر ریسکی ازدواج کردن ایشالا تااخرعمر ...

ممنون عزیزم, انشااالله شما هم همینطور

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

رشتشون چی بود

علوم ازمایشگاهی

بچه ها من خودم شاغلم دوتا بچه دارم ماهی 1500 میگیرم ساعت کارم از 7ونیم تا 1ونیمه که من بخاطر پاس شیر ...

اگه  حقوق همسرتون  به تنهایی کفاف زندگی رو میده  نرو سرکار

ولی اگه لنگ میمونید   برو  خب بعدا جای پیشرفت  داری

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید