موقع استخدام همسرم میگه خیلی اذیتش کردن چون هم بینیشو عمل کرده هم بدن سازی کار میکنه ولی بعد استخدام ...
ما هم ی نفر تو فامیلمون بود قبول شد مصاحبه خیلی سخت گرفتن ازش...در ماه چند روز مرخصی دارن و اینکه اگه کسی همسرش مذهبی نباشه گیر نمیدن البته بعده استخدام
چرا باید پولشو به تو بده ؟؟؟؟؟!!!!!! تو باید پول ب خانمت بدی...زن وظیفه خرجی دادن به مرد رو نداره... ...
تو زندگی مسترک دیگه من و تو نداره, ما میاد وسط
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
یعنی یک هزاری تو زندگی کمک نمیکنه؟ خرجشم شما میدی؟
نه دیگه اینطوری ها هم نیست. من گفتم همه رو نمیاره وسط. یک چهارمش را میده برا خرجی خونه.
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
خوب اشتباه فکر کردی . زندگی فقط اشترا ک گذاشتن پولا نیست . ..باید درک متقابل داشته باشی که شما نداری ...
این نظر شماست. ولی من اعتقاد دارم دیگه تو زندگی مشترک مال من و مال تو نداره و ما میاد وسط