2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید میشه ی کم توضیح بدی درباره اونایی که کارمند وزارت دفاع هستن مثلا باید مذهبی باشه مرخصی هاشون ...

موقع استخدام همسرم میگه خیلی اذیتش کردن چون هم بینیشو عمل کرده هم بدن سازی کار میکنه ولی بعد استخدام دیگه به این چیزا گیر نمیدن 

فقط اگر مراسمی دعوتمون کنن باید با حجاب برم و اینکه تو هتل ها و ویلا هایی که میدن واسه مسافرت باید حجابو رعایت کنی 

من یه بار تو شمال شلوارمو دادم بالا برم تو آب حراستش اومد تذکر داد بهم😂😂

💚💙💜💛
خانمم پزشک, درآمد عالی, اما متاسفانه همه پولش را به من نمیده

چرا باید پولشو به تو بده ؟؟؟؟؟!!!!!! تو باید پول ب خانمت بدی...زن وظیفه خرجی دادن به مرد رو نداره...پولی که زن درمیاره واسه خودشه نه واسه شوهرش

برا چی باید بده؟

چون زندگی مشترکه؛ تصمیمات مشترک. همه چی باید مشترک باسه. اگه مبخاستیم اینجوری باشه چرا ازدواج کردیم؟ همون جدا زندگی میکردیم

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
چون زندگی مشترکه؛ تصمیمات مشترک. همه چی باید مشترک باسه. اگه مبخاستیم اینجوری باشه چرا ازدواج کردیم؟ ...

یعنی یک هزاری تو زندگی کمک نمیکنه؟ خرجشم شما میدی؟

خداروشکر
چون زندگی مشترکه؛ تصمیمات مشترک. همه چی باید مشترک باسه. اگه مبخاستیم اینجوری باشه چرا ازدواج کردیم؟ ...

خوب اشتباه فکر کردی . زندگی فقط اشترا ک گذاشتن پولا نیست . ..باید درک متقابل داشته باشی که شما نداری ظاهرا

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬