2777
2789
موقع استخدام همسرم میگه خیلی اذیتش کردن چون هم بینیشو عمل کرده هم بدن سازی کار میکنه ولی بعد استخدام ...

ما هم ی نفر تو فامیلمون بود قبول شد مصاحبه خیلی سخت گرفتن ازش...در ماه چند روز مرخصی دارن و اینکه اگه کسی همسرش مذهبی نباشه گیر نمیدن البته بعده استخدام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باید پولشو به تو بده ؟؟؟؟؟!!!!!! تو باید پول ب خانمت بدی...زن وظیفه خرجی دادن به مرد رو نداره... ...

تو زندگی مسترک دیگه من و تو نداره, ما میاد وسط

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

آخه شما میگی ناراحتی ازینکه چرا خانمت همه پولشو به شما نمیده !!!!...رو چه حسابی باید همه پولشو به شما بده ؟؟؟!!! شما هم باید همه پولتو به خانمت بدی پس 

یعنی یک هزاری تو زندگی کمک نمیکنه؟ خرجشم شما میدی؟

نه دیگه اینطوری ها هم نیست. من گفتم همه رو نمیاره وسط. یک چهارمش را میده برا خرجی خونه.

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

یعنی پولاشو جمع میکنه؟ لباس و .... شما میخری براش؟ یعنی اگه بیاد هخونه سر راه  اگه چیزی لازم باشه نمیخره بیاره؟ 

شما توقع داری بره کار کنه بیاد بگه بیا این پولام .

شما پولاتو گذاشنی وسط که اون نزاشته؟

خداروشکر
ما هم ی نفر تو فامیلمون بود قبول شد مصاحبه خیلی سخت گرفتن ازش...در ماه چند روز مرخصی دارن و اینکه اگ ...

منم همسرم همه قوانین اسلام رو حفظه خیلی سخت گرفتن 

ولی به همسر کاری ندارن من خودم آزاد میگردم همیشه فقط جایی که به کارش مربوط باشه رعایت میکنم

💚💙💜💛
ظاهرا خودت انگار زياد درس نخوندي !!؟؟

من فوق لیسانسم. 

خوب اشتباه فکر کردی . زندگی فقط اشترا ک گذاشتن پولا نیست . ..باید درک متقابل داشته باشی که شما نداری ...

این نظر شماست. ولی من اعتقاد دارم دیگه تو زندگی مشترک مال من و مال تو نداره و ما میاد وسط