2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 102 پست
والا علائمت ک شبیه بارداریه.اما اینکه میگی ۱۴ روز ب پریودت مونده منو ب شک میندازه

خودمم هنگ کردم بخاطر درد و سرگیجه بی بی زدم  ولی خیلی سریع حاله انداخت انتظارشو نداشتم

همیشه یه زن قوی میمونم💃🏼💃🏼💃🏼
خداروشکر.فولیک اسیدو فمبیون میخوری ؟؟البته بیشتر فولیک اسید مهمه

فدات گلم،فولیک اسید میخورم ولی فمبیون نه،چ دارویی هست؟

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزا موقع تخمک گذاریته،رابطه داشته باش.اگه پریودت بدون دارو منظم و 28 روزه ست نشونه ی خوبیه.از ر ...

البته کلا خانواده ما همشون تو بارداری پریود میشدن تا ۳ ماه

نه اصلا

آره اگه تخمک گذاریت باشه ک هست امشب حتما اقدام داشته باش.ب قول دوستمون هر یه شب درمیون باشه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
خودمم هنگ کردم بخاطر درد و سرگیجه بی بی زدم  ولی خیلی سریع حاله انداخت انتظارشو نداشتم

بی بی چک بر اساس میزان hcg تو ادرار کار می کنه.hcg بعد از 12 روز از لقاح تو ادرار دیده میشه یعنی اگه تو حامله باشی نهایتا روز دوم پریودت تخمک گذاری داشتی که همچین چیزی رو نمی دونم وجود داره یا نه.پریود آخرت خونریزی بود یا لک؟

فدات گلم،فولیک اسید میخورم ولی فمبیون نه،چ دارویی هست؟

مکمله چندنوع ویتامینه‌خیلی هم مهم نیس اگه کمبود ویتامین نداری.پاپ اسمیرم بده.اصلا برو دکتر زنان پرونده تشکیل بده برای اقدام.خودش همه چیو بهت میگه هر آزمایشی هم لازم باشه مینویسه 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

مارکش چی بود ؟ مدیکور از بقیه قابل اعتماد تره

بی بی چک بر اساس میزان hcg تو ادرار کار می کنه.hcg بعد از 12 روز از لقاح تو ادرار دیده میشه یعنی اگه ...

خون ریزی بود ولی خیلی کم . من همه ی پریودام ۷ روزست ولی این ماه ۴ روز پاک شدم

مکمله چندنوع ویتامینه‌خیلی هم مهم نیس اگه کمبود ویتامین نداری.پاپ اسمیرم بده.اصلا برو دکتر زنان پرون ...

ازمایش قبل بارداری دادم دکتر گفت خوبه ،قرص خاصی نداد

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
ازمایش قبل بارداری دادم دکتر گفت خوبه ،قرص خاصی نداد

خب پس همون فولیک اسیدو بخور و کیتو استفاده کن