2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 102 پست
قبلا استفاده کردم ولی این ماه پریودم عجیب غریب بود .

ب نظرم فولیک اسیدو حتما بخور.خیلی مهمه ها.۳ماه قبل و ۳ماه بعد از بارداری باید بخوری.چون جلوی خییییلی از بیماری هارو مثل سندروم و منگولیسمو میگیره

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
پس بدنت داره آماده میشه

سینه هام درد نمیکنه ولی روش خطای قرمز افتاده یکمم سرپا میمونم یا کار میکنم کمر درد میگیرم. خودمم گیج شدم. دوست دارم باشم😔

همیشه یه زن قوی میمونم💃🏼💃🏼💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینه هام درد نمیکنه ولی روش خطای قرمز افتاده یکمم سرپا میمونم یا کار میکنم کمر درد میگیرم. خودمم گیج ...

به نوک سینه هات دست بزن ببین حساس شده ؟یه چیزی شبیه درد.فقط نوک سینه هات

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
به نوک سینه هات دست بزن ببین حساس شده ؟یه چیزی شبیه درد.فقط نوک سینه هات

نه حساس نیست ولی یه دونه های ریزی رو حاله قهوه ایش دراومده

همیشه یه زن قوی میمونم💃🏼💃🏼💃🏼
آره.البته واقعا هم باید قبل از اقدام زیر نظر دکتر باشیا.چون هم ازت آزمایش پاپ اسمیرو این چیزا میگیره ...

اره این ماه مشخص شد ک عفونت دارم،البته با دارو رفع شد

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
نه حساس نیست ولی یه دونه های ریزی رو حاله قهوه ایش دراومده

والا علائمت ک شبیه بارداریه.اما اینکه میگی ۱۴ روز ب پریودت مونده منو ب شک میندازه

منم یکساله بی بی چک منفی داغونم کرده...انتظار ادمو داغون میکنه

اره خیلی،انشالله خدا ب زودی دامن همه منتطرارو سبز کنه

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
نه اصلا

این روزا موقع تخمک گذاریته،رابطه داشته باش.اگه پریودت بدون دارو منظم و 28 روزه ست نشونه ی خوبیه.از روز دهم تا 21 سیکلت یه شب در میون رابطه داشته باش ولی الان حامله نیستی اگرم باشی یکی دو روزه که لقاح شکل گرفته و معمولا علامت خاصی نداره.

اره این ماه مشخص شد ک عفونت دارم،البته با دارو رفع شد

خداروشکر.فولیک اسیدو فمبیون میخوری ؟؟البته بیشتر فولیک اسید مهمه