2777
2789

اوندفهمیده تو ناراحت میشی از بیکاری دنبال مطلب میگرده بهش بفهمون اهمیت نداره فرض کن کس و.کارش مرده ناراحته حرف نمیزنه نذارب اونی که میخاد برسه مثلا وقتی باهات قهره خودتو بساز برو پیشواز شوهرت ب شوهرت برس نه که توام اخم کنی واس شوشوت وحرف اونو بزنی 

اوندفهمیده تو ناراحت میشی از بیکاری دنبال مطلب میگرده بهش بفهمون اهمیت نداره فرض کن کس و.کارش مرده ن ...

آخه جاریم هم باهامون تویه ساختمونه با اون همیشه خوبه ولی نمی‌دونم من چیکار میکنم که عینه آفتاب پرست رنگ عوض میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه میدونین بچه ها اصلا حرفی نمیزنه که بفهمم چه مرگشه فقط خودبه خود یه روز قهره یه روز آشتی ازبس سره ...

بخدا بچه ای .‌محل نده بابا بهتر بزار قهر کنه.توم حرف نزن باش.‌هروقت چیزی پرسید ج بده..اک گف تو قهری بگو نه چمه قهر باشم

دلم بهانه دارد...تو میدانی بهانه چیست؟..کاربرسابق ۹۴
آخه جاریم هم باهامون تویه ساختمونه با اون همیشه خوبه ولی نمی‌دونم من چیکار میکنم که عینه آفتاب پرست ...

یکم بررسی کن ببین واقعا علتش چیه چرا بااون خوبه ضمنا چرا همش خونه شماست خونه اوناهم میره؟

بخدا بچه ای .‌محل نده بابا بهتر بزار قهر کنه.توم حرف نزن باش.‌هروقت چیزی پرسید ج بده..اک گف تو قهری ...

هیچی نمی پرسه مرض داره میگم اهمیت نمی‌دم ولی خرم نمیتونم چون گناهی ندارم

شایدم جاریت پرش میکنه

جاریم بامادرشوهرمه فقط شبا برای خواب می‌ره اتاق خودش آشپزخونه من جداست ولی اونا باهم غذامیخورن،مشکلم باهم بودنشون نیس مشکلم اینه که یا برای همیشه باهام حرف نزنه یا برای همیشه یه جور رفتارکنه خسته شدم

جاریم بامادرشوهرمه فقط شبا برای خواب می‌ره اتاق خودش آشپزخونه من جداست ولی اونا باهم غذامیخورن،مشکلم ...

شاید دلش از چیزی پرهه..ادما سنشون ک میره بالا حساس میشن..بجه داری؟

دلم بهانه دارد...تو میدانی بهانه چیست؟..کاربرسابق ۹۴
یکم بررسی کن ببین واقعا علتش چیه چرا بااون خوبه ضمنا چرا همش خونه شماست خونه اوناهم میره؟

با اون همیشه باهمن ولی بعضی وقتا شده که بیاد غیبت جاریمو پیشم بکنه

شاید دلش از چیزی پرهه..ادما سنشون ک میره بالا حساس میشن..بجه داری؟

حرفی نمیزنه که بفهمم،اره یه پسره دوساله دارم که توحاملگی ازبس حرصم دادن رشد بچم کمه از همسناش خیلی کوچیکترمیزنه

آخه توی خونه زندگی میکنیم یه روز بدون اینکه در بزنه میاد تو اتاقم ولی میبینی بعضی وقتا بدونه علت تا ...

عینی منی جانم .اولاش برام مهم بودولی الان اهمیتی نداره برام .خودشم میدونه 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب