2777
2789

ولش کن اهمیت نده خودش خوب میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حرفی نمیزنه که بفهمم،اره یه پسره دوساله دارم که توحاملگی ازبس حرصم دادن رشد بچم کمه از همسناش خیلی ک ...

بیخیاال باش گلم..پسرتو نگهداری..اول منم حرص میخوردم..دگ مامام بهم گف ..منم قدیما حرص میخوردم و خودم بدبخت کردم تو نکن ..منم‌دگ بیخیالشدم..دنیا میگذره..اونم پیرزنه..ادمای پیر از بجها بدترن بیخیاال شو

دلم بهانه دارد...تو میدانی بهانه چیست؟..کاربرسابق ۹۴
جاریم بامادرشوهرمه فقط شبا برای خواب می‌ره اتاق خودش آشپزخونه من جداست ولی اونا باهم غذامیخورن،مشکلم ...

عزیزم باید شوهرت باهاش صحبت کنه تا بفهمی از چی ناراحته انشالله یه خونه بزرگ ودلباز بخرین تا دیگه از رفتارش اذیت نشی

عزیزم باید شوهرت باهاش صحبت کنه تا بفهمی از چی ناراحته انشالله یه خونه بزرگ ودلباز بخرین تا دیگه از ...

شوهرم میگه برام اهمیت ندارد که مادرم باهاشون چه رفتاری بکنه،خداازدهنت بشنوه

بیخیاال باش گلم..پسرتو نگهداری..اول منم حرص میخوردم..دگ مامام بهم گف ..منم قدیما حرص میخوردم و خودم ...

اره حق با شماست بچه ها سعی میکنم دیگه اهمیت ندم به رفتاراش برام دعا کنین تا یه خونه بخریم ازشون جدابشیم

بي خيال باش به شوهرتم غر نزن اون چه گناهي داره كه خسته ازسر كار بياد تازه بهش غر بزني .ممكنه به مرور ...

اره راست میگی اونم بیچاره صبح می‌ره شب میاد بیشتره وقتا دلم واسه اونم میسوزه

من فک کردم تازه عروسی و این کارا رو می کنه می خواستم بگم از حسودیشه ولی بعد از ۴ سال هنوز این کاراشو ...

اگه حسودی میکرد حداقل پسره خودشوتحویل بگیره کلا منو شوهرمو گاهی وقتا دوست داره گاهی وقتا نداره

اگه حسودی میکرد حداقل پسره خودشوتحویل بگیره کلا منو شوهرمو گاهی وقتا دوست داره گاهی وقتا نداره

مادرشوهر خواهرمم اینطوریه با اینکه خواهرم بیشتر کاراشو میکنه و تو دست و بالشونه  و جاریش اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنه مادرشوهرش مثه سگ ازش میترسه چون اون عروسه باهاش سنگین برخورد میکنه ما هر چی میخوریم از سادگی و یه رو بودنمون می خوریم😣

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁